Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Τώρα δέρνουν κάτι πυρφόρους και έρχονται.....ερχονται κι οι αλλοι ή καναν σταση για φαλαφελ;
Τώρα δέρνουν κάτι πυρφόρους και έρχονται.....ερχονται κι οι αλλοι ή καναν σταση για φαλαφελ;
Που'σαι ρε....σε έψαχναν όλοι... Μόνο ο baros λείπει τώρα...
Χαίρετε,μόλις έκανα λογκ ιν
εποπ τσοπανηδες ηταν;είχα γνωρίσει και στο στρατό 2 τσομπάνηδες
Άπειρο γέλιο
εγώ είμαι ο μπάρος χοντρό?
Έκανε γλωσσόφιλα η Νταϊάνα...? ;)
όχι φαντάροιεποπ τσοπανηδες ηταν;
Χέζει η αρκούδα στο δάσος...?
κονομιούνταιβατευονται;
βατευονται;Γλίτσα ξέρεις πως έλεγε ένας τσομπάνης απ την λέσβο το γαμιούνται;
για να ειναι παντα ετοιμος μανΑυτόν απ τη λέσβο τον είχα στο κέντρο.κοιμόταν με τα ρούχα τις κάλτσες και το τζάκετ.
βατευονται;
εγω ειχα εναν εποπ στον εβρο που πριν εβοσκε γελαδια αλλα καλο παιδι ητανκονομιούνται
Πάντως το πως μιλούσαν ήταν εμπειρία ζωής.απίστευτο γέλιο.εκφράσεις και λέξεις που δε μπορεί να τις σκεφτεί ανθρώπινος εγκέφαλος.
Αυτός απ την καρδίτσα ήταν κυνηγός κι έσφαζε ζώα κι όλο μιλούσε για καραμπίνες πλάγια κυνήγια και περιέγραφε πως έσφαζε το κάθε ζώο και πόσα κιλά ήταν κτλ.
Μια φορά ήταν η κουβέντα για ποτά και μεθύσια.σε μια φάση άρχισε να λέει ποια ουίσκυ του αρέσουν.αφού είπε 2 3 ήθελε να πει κι άλλο ένα που δεν ήξερε τ όνομά του.εγώ από ένστικτο λες και το ξερα ότι εννοούσε το γκλενφίντιχ και περίμενα να ακούσω περιγραφή.και ξεκινάει...είναι ένα που είν' πράσ'νο ,τριγουν'κο κι έχει απόξου ένα ζαρκάδ'
Πως λένε το μουνί που κάνει τη γκόμενα του βουρδούμη στο σπίτι της έμμας
Αυτός ο βουρδούμης τι τρίχα έχει