axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Εχω καυλες και θελω να ξεδωσω γιαυτο πεσε τωρα στα 4μαν πως απο δω τετοια ωρα;
Εχω καυλες και θελω να ξεδωσω γιαυτο πεσε τωρα στα 4μαν πως απο δω τετοια ωρα;
Είναι σε υπερένταση από την κατάκτηση του κυπέλλου μάλλον ;)μαν πως απο δω τετοια ωρα;
μαν πως απο δω τετοια ωρα;To κονταρι περασμενο στον κωλο σου θα δεις σιγουρα βλακα τραμπακουλα που θα με πεις σουργελο
σε αιφνιδιασε τσομπανη τωρα θα σε πηγαινει μαρουλι ολη νυχταμαν πως απο δω τετοια ωρα;
ελα μαν να παρκαρεις αργα αργα πανω στον πουτσο μουΕχω καυλες και θελω να ξεδωσω γιαυτο πεφτω τωρα στα 4
λες να δω και τον μαυρο να τρωει ποπκορν στο σαλονι;
Σιγα μην εχεις πουλι εσυ .... ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεταιελα μαν να παρκαρεις αργα αργα πανω στον πουτσο μου
δωσε πονο μητσαραΣιγα μην εχεις πουλι εσυ .... ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται
Αφου στο κοψανε στην αλλαγη φυλλου αν θυμασαι ..... ειναι αργα πια για δακρυα .... μονο JOHNSON BABY SAMBOO
Αφου θα τον Πιπωνεις με χαρη ρε τραμπακουλα πως δεν θα τον δεις ?λες να δω και τον μαυρο να τρωει ποπκορν στο σαλονι;
sampoo.....Σιγα μην εχεις πουλι εσυ .... ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται
Αφου στο κοψανε στην αλλαγη φυλλου αν θυμασαι ..... ειναι αργα πια για δακρυα .... μονο JOHNSON BABY SAMBOO
Σιγα μην εχεις πουλι εσυ .... ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται
η πουτσα που εφαγε ο τσομπανης ειναι ιδια σε ολες τις γλωσσες ;)Νταξ μην το παραχεζετε τωρα ... ειπαμε δεν γνωριζω αγγλικα
μητσο πως και τετοια ωρα εδω?Νταξ μην το παραχεζετε τωρα ... ειπαμε δεν γνωριζω αγγλικα
Κονταρι εφαγε ..... η πουτσα μου ειναι ιερη για να χαραμιζεται σε ηλιθιες και πουστηδεςη πουτσα που εφαγε ο τσομπανης ειναι ιδια σε ολες τις γλωσσες ;)
Αxaxoyxa ακομα λιγμενα λαχεια πουλας?
http://[URL unfurl="true"]www.newsbomb.gr/media/k2/items/cache/1c76410a7bb6b3eccf742b6f96c93fce_XL.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Με το κιλο !!!!!
Ενδιαφερεσαι να παρεις ?
Αν και μαλλον θα επρεπε να ρωτησω αν εχεις για να παρεις :birdman:
Αxaxoyxa ακομα λιγμενα λαχεια πουλας?
http://[URL unfurl="true"]www.newsbomb.gr/media/k2/items/cache/1c76410a7bb6b3eccf742b6f96c93fce_XL.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τον προσβαλεις τυπε
ο αχαχουχας ειναι επαγγελματιας :headbang3:
αυτα ηταν βρωμιες απο ατομα που ηθελαν να σπιλωσουν το ονομα του
τον εχεις ξεφτυλισει τελειως...κανονικα θαπρεπε να ζητησει απο τον ζιρο να τον κανει μιουτ σαν τον λακη αλλα ποιος εχασε την τσιπα για να τη βρει ο γλιτσας :SΚονταρι εφαγε ..... η πουτσα μου ειναι ιερη για να χαραμιζεται σε ηλιθιες και πουστηδες