Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν περίμενα τόσο αφελή ερώτηση από καθηγητή πανεπιστημίου.  :)
Και καθηγητης πανεπιστημιου ο τυπος ?  :S

Μπραβο .......

Και μετα αναρωτιωμαστε τι φταιει που ολα πανε τοσο σκατα  :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αφου λοιπον το παιζεις μαγκας και ιστορια γιατι δεν ερχεσαι να μου κανεις τα αστεια σου απο κοντα να σε κερασω και καφεδακι να δω και την μπουγγελοφατσα σου να καταλαβω με τι μορφωμα ομιλω εδω μεσα ?

Φερε και την γκλιτσογλυφτρα να την δω τι κουμασι ειναι

Ειμαι σιγουρος οτι θα λυθω στα γελια απο τις μπουγγελοφατσες σας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
διπλο ραντεβου θανατου τυπε?
θα τους καταφερεις και τους 2? :S

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Αφου λοιπον το παιζεις μαγκας και ιστορια γιατι δεν ερχεσαι να μου κανεις τα αστεια σου απο κοντα να σε κερασω και καφεδακι να δω και την μπουγγελοφατσα σου να καταλαβω με τι μορφωμα ομιλω εδω μεσα ?

Πάλι με προσκαλείς σε ραντεβού θανάτου;
Σου το έχω μηνύσει παλαιότερα. Η κλωτσά στα πισινά θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις! Θα γελάσει όλη η Ομόνοια με τον χαζό!!! :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καμία σχέση με σένα και το πρόβλημα σου.
Μιλα για το δικο σου προβλημα καλυτερα γιατι εγω δεν εχω κανενα προβλημα εν αντιθεση με σενα που τα εχεις μαζεμενα και χοντρα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Και καθηγητης πανεπιστημιου ο τυπος ?  :S

Μπραβο .......

Και μετα αναρωτιωμαστε τι φταιει που ολα πανε τοσο σκατα  :headbang:

Ναι. Έχει την έδρα της κοπρολογίας στον "ΤAFTYSE UNIVERSITY".

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πάλι με προσκαλείς σε ραντεβού θανάτου;
Σου το έχω μηνύσει παλαιότερα. Η κλωτσά στα πισινά θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις! Θα γελάσει όλη η Ομόνοια με τον χαζό!!! :grin:
Ποιος μιλησε για ραντεβου θανατου ρε καθυστερημενε ?  :uglystupid:

Εγω να κερασω καφε θελω και σε ανταλλαγμα θα δω την μπουγγελοφατσα σου ..... ειμαι 1000% σιγουρος οτι θα γελασει ολη η ομονοια μαζι σου

Γιατι το πας στα ακρα ? Ακου ραντεβου θανατου........  :S

Σου εχω πει παντως οτι αν εχεις οντως τα "καρυδια" να πραξεις κατι τετοιο μιας και μου μοιαζεις για ευνουχος του χειροτερου ειδους σαν τις κρυφοπουτανιτσες .....
Καλο θα ειναι να εχεις σιγουρη και αμεση οδο διαφυγης και 5 ατομα να με κρατουν  :sunglasses:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μιλα για το δικο σου προβλημα καλυτερα γιατι εγω δεν εχω κανενα προβλημα

Τουλάχιστον ένα άτομο που σε έχει γνωρίσει σε περιέγραψε ως ψυχικά άρρωστο. Κοπέλα του φόρουμ τελειόφοιτος ψυχολογίας (η Βίλμα) λέει ότι έχεις μαλάκυνση.

Εσύ ο ίδιος έγραφες ότι αν μάθει η μάνα σου ότι σε λένε ομοφυλόφιλο (κάποιοι κακοπροαίρετοι είχαν βγάλει τη φήμη) θα πηδήξεις από την ταράτσα. Σοβαρά τώρα, ισχυρίζεσαι ότι υγιής πνευματικά άνθρωπος θα έγραφε  τέτοιο πράγμα;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τουλάχιστον ένα άτομο που σε έχει γνωρίσει σε περιέγραψε ως ψυχικά άρρωστο. Κοπέλα του φόρουμ τελειόφοιτος ψυχολογίας (η Βίλμα) λέει ότι έχεις μαλάκυνση.

Εσύ ο ίδιος έγραφες ότι αν μάθει η μάνα σου ότι σε λένε ομοφυλόφιλο (κάποιοι κακοπροαίρετοι είχαν βγάλει τη φήμη) θα πηδήξεις από την ταράτσα. Σοβαρά τώρα, ισχυρίζεσαι ότι υγιής πνευματικά άνθρωπος θα έγραφε  τέτοιο πράγμα;
Αν εσυ πιστευεις οτι λεει ο καθε παπαρας και η καθε ξεκωλιαρα απροσωπα τοτε εχεις σαφεστατα προβλημα και μαλιστα χοντρο και σου συνιστω να το κοιταξεις αμεσα
Κι ακομη χειροτερα οταν πιστευεις οτι γραφεται απο οποιονδηποτε κι οπουδηποτε

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Καλο θα ειναι να εχεις σιγουρη και αμεση οδο διαφυγης και 5 ατομα να με κρατουν  :sunglasses:

Με την άσπρη ποδιά θα σε συγκρατήσουν Μήτσο. Παραέγινε το πρόβλημα, δυστυχώς... Αν κάποια παιδιά δεν πάνε από μικρά εκεί που πρέπει, τα πηγαίνουν μεγάλα με το ζόρι. :-

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Με την άσπρη ποδιά θα σε συγκρατήσουν Μήτσο. Παραέγινε το πρόβλημα, δυστυχώς... Αν κάποια παιδιά δεν πάνε από μικρά εκεί που πρέπει, τα πηγαίνουν μεγάλα με το ζόρι. :-
Για την ταμπακιερα εχεις να πεις τιποτα ?

Αν καταφερουν να με κρατησουν 3-4-5 η με ζουρλομανδια καλυτερα να μην το μαθεις ποτε  ;) :sunglasses:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ποιος μιλησε για ραντεβου θανατου ρε καθυστερημενε ?  :uglystupid:

Εγω να κερασω καφε θελω και σε ανταλλαγμα θα δω την μπουγγελοφατσα σου ..... ειμαι 1000% σιγουρος οτι θα γελασει ολη η ομονοια μαζι σου

Γιατι το πας στα ακρα ? Ακου ραντεβου θανατου........  :S

Σου εχω πει παντως οτι αν εχεις οντως τα "καρυδια" να πραξεις κατι τετοιο μιας και μου μοιαζεις για ευνουχος του χειροτερου ειδους σαν τις κρυφοπουτανιτσες .....
τυπε λες να γινεται φιλαρακια τελικα?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τρολλαρω για να περασει η ωρα με ενα τσουρμο μαλακες ...... εκει φτασαμε γμτ !!!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Κι ακομη χειροτερα οταν πιστευεις οτι γραφεται απο οποιονδηποτε κι οπουδηποτε

Δεν πιστεύω ό,τι γράφεται από οποιονδήποτε οπουδήποτε, γι'αυτό δεν αναφέρθηκα στη γνώμη που έχει το 99% του φόρουμ για το άτομο σου. Αναφέρθηκα συγκεκριμένα στη γνώμη α) ανθρώπου που σε γνωρίζει προσωπικά και έχει πιο εμπεριστατωμένη άποψη από οποιονδήποτε και β) στη γνώμη μιας νέας επιστήμονα που ειδικεύεται στο να βοηθάει ανθρώπους σαν εσένα.

Οπωσδήποτε η γνώμη αυτών των δύο ανθρώπων δεν είναι άνευ βαρύτητας.

Τώρα αν εσύ που απειλείς ότι θα πέσεις από ταράτσες νομίζεις ότι είσαι φυσιολογικός... :-

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
τυπε λες να γινεται φιλαρακια τελικα?

Δύσκολο τύπε! Είναι πραγματικά ασυγκράτητος! :S

Τρολλαρω για να περασει η ωρα με ενα τσουρμο μαλακες ...... εκει φτασαμε γμτ !!!!!!!

Μήτσο έχεις σκεφτεί ποτέ να τρολάρεις παρουσία κάποιου ειδικού; Θα περάσεις και την ώρα σου. Σκέψου πόση ώρα θα καθαρίζουν τα συνεργεία αν πηδήξεις από την ταράτσα 140 κιλά γομάρι! Θα γεμίσουν όλες οι τζαμαρίες του τετραγώνου αίματα από την πρόσκρουση του καλοθρεμμένου κορμιού σου.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν πιστεύω ό,τι γράφεται από οποιονδήποτε οπουδήποτε, γι'αυτό δεν αναφέρθηκα στη γνώμη που έχει το 99% του φόρουμ για το άτομο σου. Αναφέρθηκα συγκεκριμένα στη γνώμη α) ανθρώπου που σε γνωρίζει προσωπικά και έχει πιο εμπεριστατωμένη άποψη από οποιονδήποτε και β) στη γνώμη μιας νέας επιστήμονα που ειδικεύεται στο να βοηθάει ανθρώπους σαν εσένα.

Οπωσδήποτε η γνώμη αυτών των δύο ανθρώπων δεν είναι άνευ βαρύτητας.

Τώρα αν εσύ που απειλείς ότι θα πέσεις από ταράτσες νομίζεις ότι είσαι φυσιολογικός... :-
Ποιος με γνωριζει τοσο καλα ωστε να λεει κατι τετοιο για μενα ?
Δεν νομιζεις οτι θα πρεπει να μου πεις ωστε να ξερω ?

1) Τι σοι επιστημονας που ειδικευεται στο να βοηθαει ανθρωπους με ψυχικα τραυματα οπως λες αναφερεται ετσι για τον οποιονδηποτε χωρις να τον γνωριζει προσωπικα ?

2) Η υπογραφη σου θα πρεπει να σε προβληματισει αντι να την εχεις σημαια γιατι μονο ατομο με απειρα ψυχικα προβληματα θα εκανε σημαια ενα τετοιο μοτο

Και παψε να τρολλαρεις σαν ηλιθιο γιατι δεν σε κοβω για τετοιο

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
1) Τι σοι επιστημονας που ειδικευεται στο να βοηθαει ανθρωπους με ψυχικα τραυματα οπως λες αναφερεται ετσι για τον οποιονδηποτε ?

2) Η υπογραφη σου θα πρεπει να σε προβληματισει αντι να την εχεις σημαια γιατι μονο ατομο με απειρα ψυχικα προβληματα θα εκανε σημαια ενα τετοιο μοτο

1. Εκτός ιατρείου έτσι εκφράζονται οι γιατροί.

2. Υπάρχουν και κακοί άνθρωποι Μήτσο. Άλλο ασθενής, άλλο κακός. Η διαφορά είναι ότι ο πρώτος δεν καταλαβαίνει τι κάνει ή καταλαβαίνει αλλά δε μπορεί να σταματήσει. Ο δεύτερος το επιλέγει. :sunglasses:

Σήμερα σε βοήθησα αντί απλά να σε χλευάσω. Ήταν επιλογή μου. :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom