dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
old devilμήπως ξέρεις με ποιόν κλώνο μπαίνει ο πακιστανός εραστής![]()
old devilμήπως ξέρεις με ποιόν κλώνο μπαίνει ο πακιστανός εραστής![]()
old devil
Μπιχτη για το πόσο αδιάφορο νικ ήταν ;)
εχεις δικιο...τωρα που το κοιταξα εχει να μπει απο τον Φλεβαρη με αυτο...που διαολο πηγε?μαν αυτόν εννοώ αλλά τον είχε αποσύρει ξανάρχισε να γράφει
πιο αδιάφορο νικ κι από τον μάριο όμως; θέλω την γνώμη σου![]()
ό,τι μπορώ κάνω μαν έχει μαζευτεί πολλή πίεση από την αποχή![]()
καλώς την ουρά του μέμου πώς σου φάνηκε![]()
ακομη δε σχολασες απο τη δουλειακαλώς την ουρά του μέμου πώς σου φάνηκε![]()
Εντωμεταξυ υπερψηφιστηκε ο Αντιρατσιστικος νομος απο τους συνηθεις υποπτους με τον ΣΥΡΙΖΑ να δηλωνει παρων
Φυσικα πιστευω οτι αν δεν εβγαιναν τα κουκια για την ψηφιση του ο Συριζα θα γινοταν δεκανικι !!!!!!!
Αληθεια ποσοι γνωριζουν τι ακριβως προβλεπει αυτος ο νομος ?
Υπαρχει καπου μια σαφη ερμηνεια να ξερουμε ακριβως περι τινος προκειται ?
Αντε το επομενο βημα να ειναι η παραχωρηση δικαιωματων ψηφου στις ορδες των βαρβαρων για να μπει και επισημα ταφοπλακα στην εννοια ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ !!!!!!!
Ελα μαλακα τσιμπα μια μασκα ομορφιαςλογικο το ενδιαφερον σου αλλα τους ΑΜΕΑ δεν τους πιανει. θα τρως κατουρημα και τραμπουκισμο ως συνηθως και θα σκας.
μαν πρόσεχε τι λες, γνωρίζεις το ποιόν μου![]()
ακομη δε σχολασες απο τη δουλεια![]()
ο παλιός άντμιν είναι ο ίδιος με τον καινούριο...
μονος σου το σκεφτηκες αυτο?![]()
![]()
ok τοτες...αλήθεια είναι και δεν φοβάμαι να την εκφράσω γιατί έχω τις πλάτες του μάβερικ ;)
αλήθεια είναι και δεν φοβάμαι να την εκφράσω γιατί έχω τις πλάτες του μάβερικ ;)
τιτανομεγγιστος διαμοιραστης παρανομων αρχειων σε πασης φυσεως τρακερ !!!!!!!!μάβερικ
ok τοτες...![]()
και την πουτσα του στο κωλο σου![]()
ποιον γιατρο μαν?μαν ο μάβερικ είναι δίκαιος κρυφοάντμιν αν δεν κάνεις μαλακία δεν σε πειράζει και να ξέρεις ότι παίζει να επισκέπτεται τον γιατρό σου ;)