LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
μαν για πες συμφωνείς με το άνοιγμα της θεματολογίας του σάιτ εκτός πορνοθεμάτων έχουμε γίνει μαγκαζίνο![]()
Καυλωσα άσχημα με αλβανιδες θεες
μαν για πες συμφωνείς με το άνοιγμα της θεματολογίας του σάιτ εκτός πορνοθεμάτων έχουμε γίνει μαγκαζίνο![]()
οχι φιλε
Καυλωσα άσχημα με αλβανιδες θεες
εμεις ειμαστε των θετικων επιστημων μαν.....και γαμαμε...μονο γαμαμεμπήκα χθες από περιέργεια στο φόρουμ.γρ και είδα επίπεδο στα ιστορικά,πολιτικά κλπ θρεντ οι τύποι είναι λέκτορες αν μπει κανένας στο μπου θα μας στείλει για χόρτα όλους![]()
![]()
μπήκα χθες από περιέργεια στο φόρουμ.γρ και είδα επίπεδο στα ιστορικά,πολιτικά κλπ θρεντ οι τύποι είναι λέκτορες αν μπει κανένας στο μπου θα μας στείλει για χόρτα όλους![]()
![]()
και εγώ φίλε οι αλβανίδες έχουν πεταχτά κωλαράκια![]()
Κι εμείς έτσι ειμασταν παλιά. Είχες έναν στρέιτ, έναν σιεγκφ, έδιναν άλλον αερα
τον στρέιτ τον τραμπούκισε ο φέθρυ και έφυγε αποδείχθηκε λίγος μαν![]()
Άνανδρο χτύπημα. Υπάρχουν και "ντεσού", τα οποία δεν γνωρίζετε.
όλα τα ξέρω φίλε [size=99pt]όλα[/size]![]()
Από "πρώτο" χέρι;![]()
εγώ ήμουν ο φέθρυ φίλε![]()
Επιτέλους!
Κουράστηκα, αλλά σας την απέσπασα την ομολογία.![]()
τον γάμησα τον δαπίτη τράπηκε σε φυγή![]()
![]()
Βρε τον κακομοιρηΜαλλον τον εφαγε το Μπος , ειναι μεχρι να τον ψαξει κανας γειτονας
οι αλβανίδες έχουν κοντά πόδια και χαμηλούς κώλουςκαι εγώ φίλε οι αλβανίδες έχουν πεταχτά κωλαράκια![]()
Ψηλη αλβανιδα δυσκολα βρισκεις, ειναι γνωστο αυτο.οι αλβανίδες έχουν κοντά πόδια και χαμηλούς κώλους
Φτανει να κανει καλουs......πεοθηλασμουs ....Θα ειναι εξαλλου στην ιδια ευθεια.......Δεν ψαχνει κανεναs για σχεσηΨηλη αλβανιδα δυσκολα βρισκεις, ειναι γνωστο αυτο.![]()
ενω οι ελλεηνιδες ειναι πρωτα μποια.....Ψηλη αλβανιδα δυσκολα βρισκεις, ειναι γνωστο αυτο.![]()
έχεις πρόβλημα στην κατανόηση κειμένου;δυσλεκτικος είσαι;Ψηλη αλβανιδα δυσκολα βρισκεις, ειναι γνωστο αυτο.![]()