memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
γιατι ειναι λιγο πουσταρδελα τυπε, εμεις οι νωντοτυποι γαμαμε δεν παιζουμε...γαμαμε ;)τυπε γιατι δεν τον παίρνεται στην νωντοπαρεα;![]()
γιατι ειναι λιγο πουσταρδελα τυπε, εμεις οι νωντοτυποι γαμαμε δεν παιζουμε...γαμαμε ;)τυπε γιατι δεν τον παίρνεται στην νωντοπαρεα;![]()
τυπε γιατι δεν τον παίρνεται στην νωντοπαρεα;![]()
μπηκε με ενα νικνειμ καπρος.....δλδ αρσενικο αγριογουρουνοτι παιχτηκε με παπαζολη;![]()
μπηκε με ενα νικνειμ καπρος.....δλδ αρσενικο αγριογουρουνο
και αυτο δεν μου αρεσε καθολου
αφου με την οπισθεν γαματε γιατι δεν τον παιρνετ[size=30pt]ε[/size] κι αυτον που παιρνετ[size=30pt]αι[/size];γιατι ειναι λιγο πουσταρδελα τυπε, εμεις οι νωντοτυποι γαμαμε δεν παιζουμε...γαμαμε ;)
γιατι δεν εχει μαθει να κουνιεται ακομα αρκετα ..
γιατι δεν σου αρεσει το κυνηγι ;μπηκε με ενα νικνειμ καπρος.....δλδ αρσενικο αγριογουρουνο
αφου με την οπισθεν γαματε γιατι δεν τον παιρνετ[size=30pt]ε[/size] κι αυτον που παιρνετ[size=30pt]αι[/size];
αφου με την οπισθεν γαματε γιατι δεν τον παιρνετ[size=30pt]ε[/size] κι αυτον που παιρνετ[size=30pt]αι[/size];
καημενε νικολακη.......μια ζωη τσιρακι θα σαι,ποτε αφεντικοΜίλησε ο γαμημένος.![]()
καημενε νικολακη.......μια ζωη τσιρακι θα σαι,ποτε αφεντικο
ουτε δεκανεα δεν σε βλεπω δλδΠιστός και ταπεινός στρατιώτης στο στρατό Του!
άμα έμπαινε με νικ ερυμάνθιος πούστης ,θα σου άρεσε;μπηκε με ενα νικνειμ καπρος.....δλδ αρσενικο αγριογουρουνο
ναιάμα έμπαινε με νικ ερυμάνθιος πούστης ,θα σου άρεσε;
ουτε δεκανεα δεν σε βλεπω δλδ
σας περιφερει και γυμνους κουρεμενους γουλι στην φυλης να σας φτυνουν οι πουτανες;Όσο πιο πολύ ταπεινώνομαι μπροστά στο Θεό τόσο περισσότερο με πλησιάζει η Χάρη του!
σας περιφερει και γυμνους κουρεμενους γουλι στην φυλης να σας φτυνουν οι πουτανες;