gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
πιο χοντρη ηταν η ογγαρεζα απο την μαντοκα;Τα παλιά τα χρόνια,πριν σε γνωρίσω.
Εννοείται....![]()
![]()
![]()
πιο χοντρη ηταν η ογγαρεζα απο την μαντοκα;Τα παλιά τα χρόνια,πριν σε γνωρίσω.
Εννοείται....![]()
![]()
![]()
τσου,στα ίδια,μπαμπάτσικα μωρά και τα δύο,από αυτά που χουφτώνεις και το ευχαριστιέσαι...πιο χοντρη ηταν η ογγαρεζα απο την μαντοκα;
τρως καλα φιλετσου,στα ίδια,μπαμπάτσικα μωρά και τα δύο,από αυτά που χουφτώνεις και το ευχαριστιέσαι...![]()
τσου,στα ίδια,μπαμπάτσικα μωρά και τα δύο,από αυτά που χουφτώνεις και το ευχαριστιέσαι...![]()
για να γίνεις πιο πουρού ακόμα και να χουφτώνω και ευχαριστιέμαι περισσότερο;Έλα. Κάνω ένα διάλειμμα από τα πουράκια μου και ήρθα.![]()
για να γίνεις πιο πουρού ακόμα και να χουφτώνω και ευχαριστιέμαι περισσότερο;![]()
![]()
Μην πέεις πολύ και δεν έχω τι να χουφτώνω.Μπα έχω πέσει. Μου το λένε όλοι. Κάτι λιμπίστηκα τις προάλλες στο σούπερ και κάνω μια έτσι να το πιάσω, αλλά ζορίστηκα από τις βυζάρες και τα πατσοκοίλια και είπα ως εδώ και μη παρέκει.![]()
ρε παπαζολη 10 σελιδες σπαμ στον δικο μου τομεα;θα σε γαμησω......Μην πέεις πολύ και δεν έχω τι να χουφτώνω.![]()
![]()
![]()
Μην πέεις πολύ και δεν έχω τι να χουφτώνω.![]()
![]()
![]()
ποσα πιτογυρα τρως στην καθισια σου;Δεν με παίρνει για άλλες κραιπάλες.![]()
η πουσταρα η θεατρινα ειναι?ρε παπαζολη 10 σελιδες σπαμ στον δικο μου τομεα;θα σε γαμησω......![]()
Μιλας παλι με τα πουρα το site;;Έλα. Κάνω ένα διάλειμμα από τα πουράκια μου και ήρθα.![]()
Έλα. Κάνω ένα διάλειμμα από τα πουράκια μου και ήρθα.![]()
ποσα πιτογυρα τρως στην καθισια σου;
Τιποτα δεν κανεις....τουλαχιστον τρια πρεπει για να ειναι ο βυζος στητοςτώρα μόνο 2
ποσα πιτογυρα τρως στην καθισια σου;
η χαρα του υδατανθρακα εισαι κοριτσι.....![]()
Και αυτά καλά δεν είναι;![]()
Το βιβλίο στο βάθος είναι το κλασικό δίκτυα υπολογιστών του λογαριθμου που δίνουν σε όλα τα πανεπιστήμια της Ελλάδος;