ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Μόνο που πηδήχθηκε μαζί σου εκθέθηκε στην κοινωνία
ποιος γαμει?
Μόνο που πηδήχθηκε μαζί σου εκθέθηκε στην κοινωνία
Υπήρξε άνοδος στις θεατρικές ομάδες;Τσου,γιατί;
Ίσα-ίσα,βρήκα και εργασία και ανέβασα το εισόδημα μου.![]()
Αυτό δεν γίνεται να το κάνεις ως εργασία ρε μαλάκα,μόνο ως χόμπυΥπήρξε άνοδος στις θεατρικές ομάδες;
Οχι ο παπαζόλης(όπως λέμε όχι ο νώντας)ποιος γαμει?
Μόνο ο τραβοτρόμπας γαμάει εδώ ρε,είναι και ο μόνος που ανεβάζει φωτογραφίες άλλωστε ως απόδειξη.Οχι ο παπαζόλης(όπως λέμε όχι ο νώντας)
Ναι,απο σαιτ.Μια φορα τον ειχε ξεσκεπασει ενας και εκανε κανα τριμηνο να μπει.Μόνο ο τραβοτρόμπας γαμάει εδώ ρε,είναι και ο μόνος που ανεβάζει φωτογραφίες άλλωστε ως απόδειξη.![]()
Ε δεν θα ασχολούμαστε και συνέχεια με τα παραμύθια του τράμυ...Ναι,απο σαιτ.Μια φορα τον ειχε ξεσκεπασει ενας και εκανε κανα τριμηνο να μπει.![]()
Ρε μαλάκα αφού εχεις καιρό να πας σε στούντιο.Μόνο ο τραβοτρόμπας γαμάει εδώ ρε,είναι και ο μόνος που ανεβάζει φωτογραφίες άλλωστε ως απόδειξη.![]()
His name is zol
Papazol
Ναι άμα το θέτεις έτσι.Ρε μαλάκα αφού εχεις καιρό να πας σε στούντιο.
Καλά θα ανεβάσω και φωτογραφίες σαν τον τράμυ να με πιστέψεις.ναι καλα
Τη Χριστίνα?Να πας αξίζει το φιλαράκι μου.Ναι άμα το θέτεις έτσι.
Θα πάω όμως στην φίλη σου.![]()
Ι believe youΤη Χριστίνα?Να πας αξίζει το φιλαράκι μου.
Καλά θα ανεβάσω και φωτογραφίες σαν τον τράμυ να με πιστέψεις.![]()
ποιος γαμει?
άμα δεν χωράει θα γράψω ''zol'' από το παπαζόλ που είναι μικρό.Να γράψεις και capros στην πλάτη της. Ή μάλλον στην κοιλιά της που θα χωρέσει πιο εύκολα
Κι οταν θα κάνει ηλιοθεραπεία από ψηλά θα φαίνεται αυτόΝα γράψεις και capros στην πλάτη της. Ή μάλλον στην κοιλιά της που θα χωρέσει πιο εύκολα
Κι οταν θα κάνει ηλιοθεραπεία από ψηλά θα φαίνεται αυτό
caPros
Kαλή ιδέα.Να βάλει κι ένα Η να κάνουν στάση τα ελικόπτερα![]()