kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
δημοψηφισμα/δημοσκπηση στην Γκαρντιαν για τυχον επιστροφη ελγινειων μαρμαρων....ριξτε ολοι απο ενα ναι....
ας τα κρατήσουν μαν δε γαμιέται
δημοψηφισμα/δημοσκπηση στην Γκαρντιαν για τυχον επιστροφη ελγινειων μαρμαρων....ριξτε ολοι απο ενα ναι....
βαζεις και ασπρη σωςσε βλέπω μέσα στα κυματιστά πατατάκια που τρώω αυτή τη στιγμή![]()
θα το βγαλεις για δειπνο το κελακυ την παρασκευητο μπος και τα μάτια σου![]()
θα το βγαλεις για δειπνο το κελακυ την παρασκευη![]()
δεν θα θελες να σε πιασω ;)θα την πάω πειραιά για γκουρμέ σκύλο με πιάνεις![]()
δεν θα θελες να σε πιασω ;)
δε σε βλεπω καλα βατραχεθες να του γράψω άλλο ένα ποιηματάκι μανή έναν επικήδειο
![]()
δε σε βλεπω καλα βατραχεθες να του γράψω άλλο ένα ποιηματάκι μανή έναν επικήδειο
![]()
τι εγινε ρε μλκ δεν μπορεις να γαμησειςπαιδια γερασα.δεν εχω τις αντοχες που ειχα παλιοτερα
μου το λεγαν οταν ημουν μικροτερος και δεν το πιστευα,αλλα τελικα μετα απο μια ηλικια το σωμα εχει τα ορια του
ρε τραβα στη γωνια να δεις αν ερχομαιτι εγινε ρε μλκ δεν μπορεις να γαμησεις![]()
μην ντρεπεσαι ρε μλκ μια παρεα ειμαστερε τραβα στη γωνια να δεις αν ερχομαι
μπρουκλη![]()
ρε φιλε το βλεπω στις προπονησειςμην ντρεπεσαι ρε μλκ μια παρεα ειμαστε
πες μας τον πονο σου![]()
τι να πουν και οι παντρεμενοι δυο φορες τη βδομαδα και με το ζοριρε φιλε το βλεπω στις προπονησεις
υπαρχει ταβανι πλεον.4 φορες τη βδομαδα και παραπανω ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ το σωμα
καποτε δεν υπηρχε αυτο το πραγμα
τι να πω και γω μαν που ειμαι με το ενα ποδι στον ταφο;εσυ ακομα 26 χρονων καλα εισαιπαιδια γερασα.δεν εχω τις αντοχες που ειχα παλιοτερα
μου το λεγαν οταν ημουν μικροτερος και δεν το πιστευα,αλλα τελικα μετα απο μια ηλικια το σωμα εχει τα ορια του