baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.057
- Πόντοι
- 6.035
αρωματικο

αρωματικο
ρε τον μπαρουλη![]()
πως σου φαινεται το αβαταρ του μαριου? ;)
ποιος ειναι αυτος ;)πως σου φαινεται το αβαταρ του μαριου? ;)
ενας μιμητης του βατραχου ;) ισως ο μοναδικος.....ποιος ειναι αυτος ;)
ο βατραχος ειναι αποτυχημενο πρωτοτυποενας μιμητης του βατραχου ;) ισως ο μοναδικος.....
η καταντια του ανθρωπινου ειδους μαν....μονο με τον γλιτσα μπορουν να συγκριθουν... :-ο βατραχος ειναι αποτυχημενο πρωτοτυπο
τι αντιγραφο μπορουσε να βγει![]()
Σαλτα γαμησου.ενας μιμητης του βατραχου ;) ισως ο μοναδικος.....
σαν του jamaican αλλα χωρις το μαυρο
μπορει και να ηταν η αφορμη να τραμπουκισω ασχημα και να στειλω στο ΚΑΤ καποιον που θα μου το ελεγε αυτο στην πιατσα, ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΣ ΛΟΓΟΥ ;) καποιος ΑΝΑΞΙΟΣ ΛΟΓΟΥ το μονο που μου προκαλει ειναι γελιοΣαλτα γαμησου.
Βαρια προσβολα. ;)
ποια πιατσα ;εσυ την μονη πιατσα που ξερεις ειναι συγγρου που κατεβαινεις ως κροςμπορει και να ηταν η αφορμη να τραμπουκισω ασχημα και να στειλω στο ΚΑΤ καποιον που θα μου το ελεγε αυτο στην πιατσα, ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΣ ΛΟΓΟΥ ;) καποιος ΑΝΑΞΙΟΣ ΛΟΓΟΥ το μονο που μου προκαλει ειναι γελιο![]()
εγω ηξερα οτι εχεις ηδη κοψει οτι εξεχειποια πιατσα ;εσυ την μονη πιατσα που ξερεις ειναι συγγρου που κατεβαινω ως κρος
Εαν ηταν κανενας Σταματουλης θες να πεις. Στους αλλους θα τους ελεγες και ευχαριστω, μωρη θρασυδειλη πακινο-ρουφηχτρα.μπορει και να ηταν η αφορμη να τραμπουκισω ασχημα και να στειλω στο ΚΑΤ καποιον που θα μου το ελεγε αυτο στην πιατσα, ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΣ ΛΟΓΟΥ ;) καποιος ΑΝΑΞΙΟΣ ΛΟΓΟΥ το μονο που μου προκαλει ειναι γελιο![]()
κοσμα μπες τωρα που κοιμηθηκαν ολοι
καλημέρα φίλενα'ναι καλά τα παιδιά λεβέντες όλοι παλίκαροι τσολιάδες![]()
τις καλημέρες μου αγορίνα μου![]()
τι κάνεις φίλε,τι κάνουν οι δικοί σου?τις καλημέρες μου αγορίνα μου![]()