Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.578
Πόντοι
12.756

ειχα την υπομονη ( σπανιο για μενα ) οταν με κοροιδεψαν να μην πω τιποτα , ειχα την εντυπωση οτι εκεινη την στιγμη με δουλευουν , δεν μπορουσα να το αποδειξω , απλα απο ενστικτο το πιστευα..
ελα ομως που γυρισε το μαχαιρι και εχω εγω την λαβη τωρα , και μπορω ανετα να τον ξεκοιλιασω
το θεμα ειναι , να γινω εκδικητικος και να δω το ξενο αιμα να σταζει στα ποδια μου ( με οποια χαρα μπορει να μου δωσει αυτο , που ξερω απο τωρα οτι θα ειναι μεγαλη ) ή να δωσω τοπο στην οργη , και να προχωρησω παρακατω , και ξεροντας οτι ο αλλος ξερει οτι μπορω να τον κανω φετες και απλα του την χαρισα ?

για πες την γνωμη σου , χωρις πλακα ομως , απαντησε μου σοβαρα σε ενα μηνυμα μονο.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ειχα την υπομονη ( σπανιο για μενα ) οταν με κοροιδεψαν να μην πω τιποτα , ειχα την εντυπωση οτι εκεινη την στιγμη με δουλευουν , δεν μπορουσα να το αποδειξω , απλα απο ενστικτο το πιστευα..
ελα ομως που γυρισε το μαχαιρι και εχω εγω την λαβη τωρα , και μπορω ανετα να τον ξεκοιλιασω
το θεμα ειναι , να γινω εκδικητικος και να δω το ξενο αιμα να σταζει στα ποδια μου ( με οποια χαρα μπορει να μου δωσει αυτο , που ξερω απο τωρα οτι θα ειναι μεγαλη ) ή να δωσω τοπο στην οργη , και να προχωρησω παρακατω , και ξεροντας οτι ο αλλος ξερει οτι μπορω να τον κανω φετες και απλα του την χαρισα ?

για πες την γνωμη σου , χωρις πλακα ομως , απαντησε μου σοβαρα σε ενα μηνυμα μονο.

είναι θέμα χαρακτήρα, εγώ ας πούμε θα τον άφηνα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006

Ασε τον.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.578
Πόντοι
12.756

Δυσκολο πολυ να το αφησω να περασει ετσι τυπε ...εγω δεν εχω να χασω τιποτα , εχασα την πρωτη φορα , δεν με νοιαζει για την χασουρα , το θεμα ειναι η κοροϊδία

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
να δειξω μεγαλοψυχια δηλαδη και να κανω τον καλο ...?
το κερδος μου να ειναι μηδεν δηλαδη ...?

μην κάνεις τον καλό απλώς μην ασχολείσαι, εκτός αν μπορεί στην συνέχεια να την πατήσουν και άλλοι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.578
Πόντοι
12.756
μην κάνεις τον καλό απλώς μην ασχολείσαι, εκτός αν μπορεί στην συνέχεια να την πατήσουν και άλλοι

αλλος ειναι μετα , που τον ξερω , απλα δεν ειμαστε κολλητοι φιλοι , το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ ΕΝΤΑΞΕΙ ανθρωπος και ΚΥΡΙΟΣ , ειναι ο επομενος που θα την φαει , αλλα εχει να χασει αρκετα αν κομπλαρω εγω την κατασταση.
Βεβαια κανεις δεν μου λεει οτι αμα δεν τον ειδοποιησω δεν θα την παθει , ισως να τον ειδοποιησω θα χασει λιγοτερα , λογικα θα ερθει και η σειρα του , απλα ειναι θεμα χρονου

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.578
Πόντοι
12.756

το να δειξω αδιαφορια δεν ειναι ευκολο να παρεξηγηθεί στο οτι "κανω τον καλο" ?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
αλλος ειναι μετα , που τον ξερω , απλα δεν ειμαστε κολλητοι φιλοι , το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ ΕΝΤΑΞΕΙ ανθρωπος και ΚΥΡΙΟΣ , ειναι ο επομενος που θα την φαει , αλλα εχει να χασει αρκετα αν κομπλαρω εγω την κατασταση.
Βεβαια κανεις δεν μου λεει οτι αμα δεν τον ειδοποιησω δεν θα την παθει , ισως να τον ειδοποιησω θα χασει λιγοτερα , λογικα θα ερθει και η σειρα του , απλα ειναι θεμα χρονου

η δική μου λογική είναι ότι αν κινδυνεύουν τρίτοι από παρόμοια συμπεριφορά τότε τον δίνεις, έχεις ηθική υποχρέωση να τους προστατέψεις όπως θα ήθελες να κάνουν και για σένα αν ήσουν στην θέση τους

η αδιαφορία δεν παρεξηγείται εφ'όσον συνεχίσεις να έχεις κάποιες επαφές μαζί του, εκεί του δείχνεις να καταλάβει και μόνο με το βλέμμα, αν διακόψετε οποιαδήποτε επαφή τότε υποθέτω ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα να σε περάσει για καλό εκτός αν πχ σε ξέρει ότι δεν είσαι τέτοιος τύπος :P

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.578
Πόντοι
12.756
η δική μου λογική είναι ότι αν κινδυνεύουν τρίτοι από παρόμοια συμπεριφορά τότε τον δίνεις, έχεις ηθική υποχρέωση να τους προστατέψεις όπως θα ήθελες να κάνουν και για σένα αν ήσουν στην θέση τους

η αδιαφορία δεν παρεξηγείται εφ'όσον συνεχίσεις να έχεις κάποιες επαφές μαζί του, εκεί του δείχνεις να καταλάβει και μόνο με το βλέμμα, αν διακόψετε οποιαδήποτε επαφή τότε υποθέτω ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα να σε περάσει για καλό εκτός αν πχ σε ξέρει ότι δεν είσαι τέτοιος τύπος :P

thanks
Ειλικρινα δεν ξερω τι θα κανω στο τελος ,το πιο πιθανο ειναι οτι θα κοψουμε επαφη , οποτε μαλλον θα παω προς την πρωτη αποψη σου

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
816
Πόντοι
656
:coffee:

0865_2f82.png