gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
καλα μαλακας εισαι φιλε;Δε μου λες γλίτσα... έχεις πάει στη ζωή σου σε μπορντέλο ή είσαι τελείως άσχετος με τη θεματολογία του σάιτ;
καλα μαλακας εισαι φιλε;Δε μου λες γλίτσα... έχεις πάει στη ζωή σου σε μπορντέλο ή είσαι τελείως άσχετος με τη θεματολογία του σάιτ;
φιλε εισαι νεος στο σαιτ.....και οταν φυγεις απο το σαιτ σε εναν χρονο θα εισαι απλα μια αναμνηση που θα σβησει,κανεις δεν θα σε θυματαιΔεν καταλαβαίνω την αντίδραση σου.
φιλε εισαι νεος στο σαιτ.....και οταν φυγεις απο το σαιτ σε εναν χρονο θα εισαι απλα μια αναμνηση που θα σβησει,κανεις δεν θα σε θυμαται
εγω παλι δεν θα σβησω ποτε .....ξερεις ποσα νικς εχω ξεπροβοδισει και σημερα δεν τα θυμαστε καν οτι υπηρξαν καποτε εδω;
ρωτα τον λουστ να σου πει ρε φιλε....αυτος ξερειΓια καλό το λες κακόμοιρε, ότι θα γεράσεις πάνω απ' το πληκτρολόγιο;
Δε μου απάντησες όμως. Με τον πληρωμένο έρωτα τι σχέση έχεις;
ρωτα τον λουστ να σου πει ρε φιλε....αυτος ξερει
εχω 400 κριτικες με δυο νικς κατσε και διαβασεΛέγε ρε μαλάκα. Μερικοί ξέρουν, αλλά ακόμα περισσότεροι διψάνε να μάθουν.
Ε, που να το ξέρω; Δεν ασχολούμαι με τα θρεντ της επαρχίας.
Και πως έγινε το κονέ για μοντεριλίκι; Σε είδανε που δεν έχεις άλλη ασχολία στη ζωή και σου στείλαν πρόταση συνεργασίας;
και ολα αυτα στα ρεπο σου απο την συγγρουεχω 400 κριτικες με δυο νικς κατσε και διαβασε
και ανοιξα θρεντς με δικες μου φωτο για ολα τα σπιτια της θεσσαλιας και ενα στην κατερινη
ενημερωστε και λιγο τα νεα σας μελη ρε φιλε....και ολα αυτα στα ρεπο σου απο την συγγρου![]()
400 κριτικες σημαινει 400 γαμησια δηλαδη?εχω 400 κριτικες με δυο νικς κατσε και διαβασε
και ανοιξα θρεντς με δικες μου φωτο για ολα τα σπιτια της θεσσαλιας και ενα στην κατερινη
Γαμαει ο τυπος, δεν παιζει400 κριτικες σημαινει 400 γαμησια δηλαδη?
καταρχας εν ετει 2009 που αρχισα να γραφω ειχα πηδηξει ολη την πορνοσαλονικα......(οχι σαν τον τατσοπουλο,αληθεια)400 κριτικες σημαινει 400 γαμησια δηλαδη?
400 κριτικες σημαινει 400 γαμησια δηλαδη?
μαζι με τους κλωνους σου τα μετρας μωρη κουφαλιτσα?καταρχας εν ετει 2009 που αρχισα να γραφω ειχα πηδηξει ολη την πορνοσαλονικα......(οχι σαν τον τατσοπουλο,αληθεια)
δεν υπαρχει πουτανα που να μην την εχω φαει αλλα φυσικα δεν εγραψα κριτικες για τις παλιοτερες καταθεσεις
τα γαμησια ειναι παραπανω ρε μαν....μια φορα πηγα μονο με καθεμια;με καποιες πηγα και περισσοτερες