Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• agios-nwntas.jpg
    agios-nwntas.jpg
    99,3 KB · Εμφανίσεις: 22

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.574
Πόντοι
12.756
Βατραχε σταματα να κρυφοκοιτας σαν τις γριες και εμφανισου ...μην εχεις την ψευδαίσθηση οτι επειδη δεν εχεις ποσταρει μια μερα θα πιστεψουμε οτι απεκτησες ζωη  :)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τυποι και μπουρδελιάρηδες  πριν λίγο καιρό πέρασα μια γαστρεντερίτιδα βαριάς μορφης διότη έχασα 4 κιλα μέσα σε 3 μέρες και δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου.... Είχε πέσει ιωση εκεινη την εποχη, μιλαω για μαιο-ιουνιο ειχε πιάσει τους γειτονες μου ομαδικος και υστερα πολλα ατομα απο την περιοχή που μένω! Δεν θα την γλύτωνα εγω φυσικα διοτη μικρος είχα κανει γαστεροσκόπηση επειδη ειχα  τετοιο ανάλογο πρόβλημα και τώρα το ξαναπέρασα πριν δυο τρεις μηνες, εμετούς ,διαρια,κλπ κλπ. Μου ταλαιπώρησε τρελα ,και στην εξεταστικη ,και στο γυμναστηριο διοτη αθλουμαι ,και στην καθημερινη μου ρουτίνα!  Πέρασα 3 μερες νομιζα οτι μου πέρασε κοπάναω παλι τα γαλακτοκομικά με πιανει χειρότερα οπου αναγκάστηκα να παω νοσοκομείο για να μου κάνουν ορο διοτη ενοιωθα να καταρέω! Τα γράφω τώρα ομως διότη αυτο το πρόβλημα υπάρχει ακόμα, ναι μεν εχει σταθεροποιηθει η κατάσταση τρωω κανονικα, κυριως στεγνα φαγητά ,χωρης πολλα υγρα,μακρια απο τηγανιτα,προιοντα που εχουν πολλες γαλακτικες ουσίες μέσα ,φυστικια κλπ κλπ! Το θεμα ειναι ομως οτι και ενα μικρο κουλουράκι να φάω νοιώθω λες και εχω φάει 2 πιατα στην σειρα μιλαμε για φουσκωμα μονο με ενα κουλουρι η οτιδηποτε αλλο, εαν καταναλώσω αρκετα γαλακτοκομικά προιντα μαζι με πιανει καούρα και παλι φούσκωμα,λογο του οτι δεν εχω και τρελη οικονομικη άνεση να παω να κανω απευθειας εξετάσεις θα περιμένω να κάνω στο ικα σε ενα μηνα  :jerking: :jerking: ..... Θα ηθελα μια αποψη για αυτο και μερικες συμβουλες ,ευχαριστώ....

Θεϊκό ποστ! Πως δεν το είχα προσέξει;

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Αυτό αποκλείεται γιατί δεν είχα ανακαλύψει ακόμα το νωντισμό. Ή μάλλον ο νωντισμός δεν είχε ανακαλύψει ακόμα εμένα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Αυτό αποκλείεται γιατί δεν είχα ανακαλύψει ακόμα το νωντισμό. Ή μάλλον ο νωντισμός δεν είχε ανακαλύψει ακόμα εμένα.
μαν διωξτε αυτον τον μεμο απο το κινημα σας αν θελετε να γιγαντωθει.....ειναι η ντροπη της θρησκειας σας

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μόνο ο Νώντας μπορεί να διώξει κάποιον από την οργάνωση. Δεν έχουμε δημοκρατία στο νωντισμό. Ο Νώντας αποφασίζει τις τύχες μας. Αν ο Αρχηγός μου ζητήσει να αυτοδιαγραφώ, θα το κάνω με χαρά! Το ίδιο ισχύει για όλους μας. Ζούμε για το Νώντα. Μόνο Νώντας! Υπάρχουμε για το Νώντα. Νωντοσύμπαν. Νωντοάπειρο!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Μόνο ο Νώντας μπορεί να διώξει κάποιον από την οργάνωση. Δεν έχουμε δημοκρατία στο νωντισμό. Ο Νώντας αποφασίζει τις τύχες μας. Αν ο Αρχηγός μου ζητήσει να αυτοδιαγραφώ, θα το κάνω με χαρά! Το ίδιο ισχύει για όλους μας. Ζούμε για το Νώντα.
σας βλεπω και σας για ΓΑΔΑ μερια.....καλα ο μεμος ειναι γνωστος εκει απο την θητεια του στην συγγρου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom