Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 808
- Πόντοι
- 656
Τι σχεση εχει ο πεθαμενος μωρε, θα τον κατηγορησει ο Αγιος πετρος πως εκανε κομπινα να μπει στον παραδεισο;η νεκρώσιμος ακολουθία τελείται επ'ωφελεία της ψυχής που φεύγει όχι για τους συγγενείς που μένουν πίσω, αν το σκέφτονται έτσι αυτοί οι παπάδες καλύτερα να γίνουν ψυχολόγοι ή κάτι τέτοιο δεν τους φταίει σε κάτι ο πεθαμένος ;)
Τι σχεση εχει ο πεθαμενος μωρε, θα τον κατηγορησει ο Αγιος πετρος πως εκανε κομπινα να μπει στον παραδεισο;
η νεκρώσιμος ακολουθία τελείται επ'ωφελεία της ψυχής που φεύγει όχι για τους συγγενείς που μένουν πίσω, αν το σκέφτονται έτσι αυτοί οι παπάδες καλύτερα να γίνουν ψυχολόγοι ή κάτι τέτοιο δεν τους φταίει σε κάτι ο πεθαμένος ;)
morgan freeman for you man
Έπεσε το οχυρό δηλαδήΑυτο δεν ειναι τιποτα , κοιτα πιο πισω που λεει οτι γουσταρει και να τον κωλοδαχτυλιαζουνε![]()
δεν ασχολουνται μαν....το κλουβι με τις τρελες μας εχουν εκει....και ολοι μαζι να αυτοκτονουσαμε δεκαρα δεν θα δινανμε αυτό το σάιτ θα έχει ρίξει πολύ μπινελίκι η ηλεκτρονική με τις λέξεις κλειδιά που ανιχνεύουν πάντως...(αν ισχύει)
οι άλλοι δίπλα μιλάνε για τρομοκρατία, εμείς εδώ για αυτοκτονία.. υπέροχα![]()
Έπεσε το οχυρό δηλαδή![]()
μαν όχι πάντως αν ήθελε να το κάνει γκόμενα και όχι πουτάνα μπορεί και να την άφηνα αν επέμενε πολύ δεν ξέρω σιγά κιόλας![]()
δεν ασχολουνται μαν....το κλουβι με τις τρελες μας εχουν εκει....και ολοι μαζι να αυτοκτονουσαμε δεκαρα δεν θα διναν
δεν ασχολουνται μαν....το κλουβι με τις τρελες μας εχουν εκει....και ολοι μαζι να αυτοκτονουσαμε δεκαρα δεν θα διναν
εχει μεσο στους παπαδες,θα βαλει καποιον πρεβεζανο παπα να με ψαλλει παρανομα![]()
![]()
Οτι και να γινει θα σε σωσει ο Κοσμας εσενα![]()
![]()
έλα ρε ..![]()
![]()
πάντως στο εξωτερικό λένε ότι έχουν σώσει πολύ κόσμο από φουνταρίσματα στο παρατρίχα
αρχιδια εχουν σωσειέλα ρε ..![]()
![]()
πάντως στο εξωτερικό λένε ότι έχουν σώσει πολύ κόσμο από φουνταρίσματα στο παρατρίχα
εχει μεσο στους παπαδες,θα βαλει καποιον πρεβεζανο παπα να με ψαλλει παρανομα
θα εκανα κλωνο για να γινουν φιλοι με τον Κοσμα απο λύπηση![]()
η πρώτη κανονική γκόμενα που είχα στα 20 είχε λυσσαξει να μου το κάνει,επειδή είχε διαβάσει ένα βιβλίο για σεξ που το χε γράψει μια σεξολόγος και το δίνε μια εφημερίδα εκείνη την εποχή.μου ζάληςε τ αρχίδια και δέχτηκα.έβαλε ιατρικο γάντι και λιπαντικη και μου το βάλε.λες και με βαρέσε ρεύμα πετάχτηκα πάνω κι έτρεξα στην τουαλέτα .ήμουν σίγουρος ότι θα χεζομουν απάνω μου.εκατσα λίγο στη λεκάνη δε βγήκε τίποτα .ξαναγυρναω στο δωμάτιο,με πείθει να το ξανάδοκιμάσουμε κι αμα νιώσω πάλι ότι χεζομαι να κρατήσω την ψυχραιμία μου μιας και είναι ψευδής η αίσθηση .πάλι τα ίδια ,τινάζομαι και τρέχω χεστρα.ρε ήμουν σίγουρος ότι θα χεζομουν.τίποτα όμως πάλι.ούτε ένα μικρό σβωλακι σκατο.τέλος πάντων δεν ανακάλυψαμε που βρίσκεται η ηδονή στο κώλοδάχτυλο που έλεγε η σεξολόγος,παρόλο που η γκόμενα είχε διαβάσει με περισση ευλαβεια τον τρόπο δάχτυλιασματος,τη θέση του προστάτη κτλ(χοντρό?)μαν όχι πάντως αν ήθελε να το κάνει γκόμενα και όχι πουτάνα μπορεί και να την άφηνα αν επέμενε πολύ δεν ξέρω σιγά κιόλας![]()
η πρώτη κανονική γκόμενα που είχα στα 20 είχε λυσσαξει να μου το κάνει,επειδή είχε διαβάσει ένα βιβλίο για σεξ που το χε γράψει μια σεξολόγος και το δίνε μια εφημερίδα εκείνη την εποχή.μου ζάληςε τ αρχίδια και δέχτηκα.έβαλε ιατρικο γάντι και λιπαντικη και μου το βάλε.λες και με βαρέσε ρεύμα πετάχτηκα πάνω κι έτρεξα στην τουαλέτα .ήμουν σίγουρος ότι θα χεζομουν απάνω μου.εκατσα λίγο στη λεκάνη δε βγήκε τίποτα .ξαναγυρναω στο δωμάτιο,με πείθει να το ξανάδοκιμάσουμε κι αμα νιώσω πάλι ότι χεζομαι να κρατήσω την ψυχραιμία μου μιας και είναι ψευδής η αίσθηση .πάλι τα ίδια ,τινάζομαι και τρέχω χεστρα.ρε ήμουν σίγουρος ότι θα χεζομουν.τίποτα όμως πάλι.ούτε ένα μικρό σβωλακι σκατο.τέλος πάντων δεν ανακάλυψαμε που βρίσκεται η ηδονή στο κώλοδάχτυλο που έλεγε η σεξολόγος,παρόλο που η γκόμενα είχε διαβάσει με περισση ευλαβεια τον τρόπο δάχτυλιασματος,τη θέση του προστάτη κτλ(χοντρό?)
τώρα έκανες λογγκ ιν?