Καιρος ειναι.......τότε καταρρέει όλο το οικοδόμημα της ορθοδοξίας και πάμε αλλού
Για μενα τιποτα;εισαι και γαμω τα μωρα μαναρακι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Καιρος ειναι.......τότε καταρρέει όλο το οικοδόμημα της ορθοδοξίας και πάμε αλλού
Για μενα τιποτα;εισαι και γαμω τα μωρα μαναρακι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καιρος ειναι.......
Για μενα τιποτα;![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*εισαι και γαμω τα μωρα μαναρακι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
εγλυφα τον πουτσο του νωντα![]()
μπορει να καταρρευσει..... μπορει κι ομως αποκτωντας ενα πιο ανθρωπινο χαρακτηρα, και μενοντας μακρια απ τους τυπους και τις δοξασιες, ισως να μπορεσει να φερει κοντα της πιο πολλους ανθρωπους...το "μεταφυσικο παραμυθι" δεν αρκει την σημερον εποχη (οπως παλια)....νομιζω οτι πρεπει να εχει ως μεσο αυτα που λες κι ως αυτοσκοπο τη διδασκαλια του Χριστουτους κανόνες τους έθεσαν στην συνέχεια και οι Απόστολοι, οι Άγιοι, οι Πατέρες της εκκλησίας κλπ, αν δεν δεχτούμε την αγιότητα αυτών τότε καταρρέει όλο το οικοδόμημα της ορθοδοξίας και πάμε αλλού
Πισω απο τα νικς κρυβεται ενας ανθρωπος και μερικες φορες κανενα cyborg. ;)o νώντας είναι νικ τα νικ δεν έχουν πούτσο ;)
ο νωντας ειναι μια αγελη απο νικo νώντας είναι νικ τα νικ δεν έχουν πούτσο ;)
Πισω απο τα νικς κρυβεται ενας ανθρωπος και μερικες φορες κανενα cyborg. ;)
τυπε αμα βρεις τετοιο διαμερισμα στα πατησια θα σου ερθει τσαμπα. θα το πληρωνεις με τα λεφτα απο το βραβειο γκινες.
μπορει να καταρρευσει..... μπορει κι ομως αποκτωντας ενα πιο ανθρωπινο χαρακτηρα, και μενοντας μακρια απ τους τυπους και τις δοξασιες, ισως μπορεσει να φερει κοντα της πιο πολλους ανθρωπους...το "μεταφυσικο παραμυθι" δεν περναει την σημερον εποχη (οπως παλια)....νομιζω οτι πρεπει να εχει ως μεσο αυτα που λες κι ως αυτοσκοπο τη διδασκαλια του Χριστου
τι γελάς ρε βλάκα έχω ήδη εντοπίσει 2-3 που πληρούν τις προϋποθέσεις μου αλλά με μεσιτικά στην μέση![]()
χρημα δεν εχεις μαλακα![]()
αν δεν είχα θα καθόμουν στ' αυγά μου ;)
Μαν θα σε γαμησω. ;)πισω απο το δικο σου ειναι ενα τσουβαλι σκατα![]()
μεγαλη κουβεντα ανοιγεις...ζητάς να προσαρμοστεί το σχέδιο του θεού στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, πράγμα που είναι αδύνατον, η ορθοδοξία όπως και τα υπόλοιπα θρησκευτικά δόγματα είναι take it or leave it, αν θες να σωθείς ακολουθείς τους κανόνες αν όχι είσαι ελεύθερος να πράξεις όπως νομίζεις
από εκεί και πέρα ξαναλέω ότι δεν θα μιλάμε πια για ορθοδοξία αλλά για αίρεση, φιλοσοφικό ρεύμα κλπ