Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Γλίτσα το περίμενες ότι θα πονάνε τόσο πολύ τα άτομα που τραμπούκισα; Εγώ δεν το περίμενα. Τους στόχευσα φυσικά γιατί ήταν αδύναμοι, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα έσπαγαν έτσι άσχημα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ο υπαρχηγός είναι ομοούσιος του Νώντα! Χαμηλώστε το κεφάλι σας με σεβασμό.
εμεις τους προδοτες του σαιτ τους κρεμαμε αναποδα,τους κοβουμε με κονσερβοκουτι απο χρησιμοποιημενο ζαμπον για τα τοστακια μας και τους ριχνουμε και αλατι με λιγο μπιχλα θαλασσινο στις πληγες τους

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Γλίτσα το περίμενες ότι θα πονάνε τόσο πολύ τα άτομα που τραμπούκισα; Εγώ δεν το περίμενα. Τους στόχευσα φυσικά γιατί ήταν αδύναμοι, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα έσπαγαν έτσι άσχημα.
η αληθεια ειναι οτι δεν το περιμενα.....

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Πριμπεραν πριμπεραν στο σχολείο τα παιδιά τη λατρεύουν :S

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
εμεις τους προδοτες του σαιτ τους κρεμαμε αναποδα,τους κοβουμε με κονσερβοκουτι απο χρησιμοποιημενο ζαμπον για τα τοστακια μας και τους ριχνουμε και αλατι με λιγο μπιχλα θαλασσινο στις πληγες τους

Τύπε τα έχεις μπερδέψει λίγο. Αφήνεις να αλωνίζουν ελεύθερα άτομα βαλτά από το ανταγωνιστικό σάιτ, που έχουν δηλώσει επανειλημμένως ότι "απαξιώνουν" το μπουρδέλα.κομ, ότι θέλουν να μας σαμποτάρουν κλπ κλπ και αποκαλείς προδότη το Μέμο; :jerking:

Εγώ έχω κάνει μοντ και αντμιν σε αρκετά (μη εμπορικά) σάιτ και τέτοιες μαλακίες που κάνετε οι μοντς εδώ δεν τις είχα ξαναδεί!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Τύπε τα έχεις μπερδέψει λίγο. Αφήνεις να αλωνίζουν ελεύθερα άτομα βαλτά από το ανταγωνιστικό σάιτ, που έχουν δηλώσει επανειλημμένως ότι "απαξιώνουν" το μπουρδέλα.κομ, ότι θέλουν να μας σαμποτάρουν κλπ κλπ και αποκαλείς προδότη το Μέμο; :jerking:

Εγώ έχω κάνει μοντ και αντμιν σε διάφορα (μη εμπορικά) σάιτ και τέτοιες μαλακίες που κάνετε οι μοντς εδώ δεν τις είχα ξαναδεί!
τον σταμ λες;ποιον;πες ονοματα

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
τον σταμ λες;ποιον;πες ονοματα

Τον Σταμ βέβαια! Είναι δυνατόν να του επιτρέψετε να κάνει το διαγωνισμό; Σε όλα τα φόρουμ του κόσμου, τα διάφορα events διοργανώνονται από τους μοντερέητορ. Εσείς εμπιστευθήκτε το διαγωνισμό σε ένα άτομο που είχε αποχωρήσει από το σάιτ μέσα σε βρισιές και κατάρες! :2funny:

Κανονικά τέτοιοι χρήστες, αν τους επιτραπεί να επανέλθουν, μπαίνουν σε καραντίνα μέχρι να καταστεί βέβαιο ότι δεν θα παραβούν τους κανόνες συμπεριφοράς.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Τον Σταμ βέβαια! Είναι δυνατόν να του επιτρέψετε να κάνει το διαγωνισμό; Σε όλα τα φόρουμ του κόσμου, τα διάφορα events διοργανώνονται από τους μοντερέητορ. Εσείς εμπιστευθήκτε το διαγωνισμό σε ένα άτομο που είχε αποχωρήσει από το σάιτ μέσα σε βρισιές και κατάρες! :2funny:

Κανονικά τέτοιοι χρήστες, αν τους επιτραπεί να επανέλθουν, μπαίνουν σε καραντίνα μέχρι να καταστεί βέβαιο ότι δεν θα παραβούν τους κανόνες συμπεριφοράς.
ναι συμφωνω.....λαθος....οχι δικο μου

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ναι συμφωνω.....λαθος....οχι δικο μου

Άσε που δεν υπάρχει σταθερότητα στην εφαρμογή των κανόνων... Για το ίδιο παράπτωμα μπορεί να φάει μπαν κάποιος ενώ κάποιος άλλος να μένει ατιμώρητος διαπράττοντας το συστηματικά. Σβήνονται ποστ και το επόμενο λεπτό άλλοι χρήστες τα κάνουν κουότ...

Κάποιος από τη διαχείριση πόσταρε πρόσφατα κανόνες καλής συμπεριφοράς οι οποίοι είναι εκτός τόπου και χρόνου για την κουλτούρα του σάιτ. Αναρωτήθηκα αν τους έβαλε για να γελάσουμε.

Προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα στην κατάργηση κάθε κανόνα συμπεριφοράς στο φόρουμ. Θα μπορούσα κι εγώ να εκφραστώ πιο ελεύθερα. Και θα αποτελούσε ένα ενδιαφέρον κοινωνικό πείραμα.

Σε κάθε περίπτωση όμως, οι κανόνες, όποιοι και αν αποφασίσουν οι ιθύνοντες ότι πρέπει να είναι, θα πρέπει να εφαρμόζονται απόλυτα. Έτσι στήνονται τα πετυχημένα φόρουμ. Ο ιδιοκτήτης του σάιτ χάνει λεφτά έχοντας αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους. Δεν μετράνε μόνο οι ενημερώσεις και οι κριτικές για την επισκεψιμότητα. Μετράει και η γενικότερη ατμόσφαιρα που επικρατεί.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
μια χαρα ειναι η ατμοσφαιρα μαν....πιο φιλελευθερο σαιτ δεν υπαρχει

Σου θυμίζω ότι έφαγα μουτ επειδή έγραψα ότι μου αρέσει να κλωτσάω ανάπηρους. Λες και δε μπορεί ο κάθε άνθρωπος να έχει τα χόμπι του... :tooth:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Σου θυμίζω ότι έφαγα μουτ επειδή έγραψα ότι μου αρέσει να κλωτσάω ανάπηρους. Λες και δε μπορεί ο κάθε άνθρωπος να έχει τα χόμπι του... :tooth:

μαν υποθέτω ότι τους κλωτσάς στ'αρχίδια μην γίνει καμμιά μαλακία και κάνουν παιδιά ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom