redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 97
- Πόντοι
- 376
που χαθηκε αυτη η μουσιτσα;Τον εχουν για να φευγουν τα χοντρα.
Μαλλον για τον ιδιο λογο που ηθελαν και το Σταματακι να γινει νωντοτυπος.
που χαθηκε αυτη η μουσιτσα;Τον εχουν για να φευγουν τα χοντρα.
Μαλλον για τον ιδιο λογο που ηθελαν και το Σταματακι να γινει νωντοτυπος.
εμεις τους προδοτες του σαιτ τους κρεμαμε αναποδα,τους κοβουμε με κονσερβοκουτι απο χρησιμοποιημενο ζαμπον για τα τοστακια μας και τους ριχνουμε και αλατι με λιγο μπιχλα θαλασσινο στις πληγες τουςΟ υπαρχηγός είναι ομοούσιος του Νώντα! Χαμηλώστε το κεφάλι σας με σεβασμό.
η αληθεια ειναι οτι δεν το περιμενα.....Γλίτσα το περίμενες ότι θα πονάνε τόσο πολύ τα άτομα που τραμπούκισα; Εγώ δεν το περίμενα. Τους στόχευσα φυσικά γιατί ήταν αδύναμοι, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα έσπαγαν έτσι άσχημα.
γράφει στο θρέντ του στοίχηματος ως πιροκαβλοςπου χαθηκε αυτη η μουσιτσα;
μοιραζει λεφτα στον κοσμακη οχι αστειαγράφει στο θρέντ του στοίχηματος ως πιροκαβλος
o boca juniors ειναι :Sγράφει στο θρέντ του στοίχηματος ως πιροκαβλος
δεν έχω παρακολουθήσει τα γράφόμενα του μποκα αλλά ο πιροκαβλοσ είναι το κοτόπουλοo boca juniors ειναι :S
εμεις τους προδοτες του σαιτ τους κρεμαμε αναποδα,τους κοβουμε με κονσερβοκουτι απο χρησιμοποιημενο ζαμπον για τα τοστακια μας και τους ριχνουμε και αλατι με λιγο μπιχλα θαλασσινο στις πληγες τους
τον σταμ λες;ποιον;πες ονοματαΤύπε τα έχεις μπερδέψει λίγο. Αφήνεις να αλωνίζουν ελεύθερα άτομα βαλτά από το ανταγωνιστικό σάιτ, που έχουν δηλώσει επανειλημμένως ότι "απαξιώνουν" το μπουρδέλα.κομ, ότι θέλουν να μας σαμποτάρουν κλπ κλπ και αποκαλείς προδότη το Μέμο;
Εγώ έχω κάνει μοντ και αντμιν σε διάφορα (μη εμπορικά) σάιτ και τέτοιες μαλακίες που κάνετε οι μοντς εδώ δεν τις είχα ξαναδεί!
τον σταμ λες;ποιον;πες ονοματα
ναι συμφωνω.....λαθος....οχι δικο μουΤον Σταμ βέβαια! Είναι δυνατόν να του επιτρέψετε να κάνει το διαγωνισμό; Σε όλα τα φόρουμ του κόσμου, τα διάφορα events διοργανώνονται από τους μοντερέητορ. Εσείς εμπιστευθήκτε το διαγωνισμό σε ένα άτομο που είχε αποχωρήσει από το σάιτ μέσα σε βρισιές και κατάρες!
Κανονικά τέτοιοι χρήστες, αν τους επιτραπεί να επανέλθουν, μπαίνουν σε καραντίνα μέχρι να καταστεί βέβαιο ότι δεν θα παραβούν τους κανόνες συμπεριφοράς.
ναι συμφωνω.....λαθος....οχι δικο μου
μια χαρα ειναι η ατμοσφαιρα μαν....πιο φιλελευθερο σαιτ δεν υπαρχειΜετράει και η γενικότερη ατμόσφαιρα που επικρατεί.
μια χαρα ειναι η ατμοσφαιρα μαν....πιο φιλελευθερο σαιτ δεν υπαρχει
εγώ πάντως ενημέρωση δεν ξανακάνω μετά την απαράδεκτη κριτική για την αλιόναμια χαρα ειναι η ατμοσφαιρα μαν....πιο φιλελευθερο σαιτ δεν υπαρχει
Σου θυμίζω ότι έφαγα μουτ επειδή έγραψα ότι μου αρέσει να κλωτσάω ανάπηρους. Λες και δε μπορεί ο κάθε άνθρωπος να έχει τα χόμπι του...![]()
Σου θυμίζω ότι έφαγα μουτ επειδή έγραψα ότι μου αρέσει να κλωτσάω ανάπηρους. Λες και δε μπορεί ο κάθε άνθρωπος να έχει τα χόμπι του...![]()