redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 97
- Πόντοι
- 376
τα ελεγαν μερικοι τυποι στο τοπικ του στοιχηματος και δεν τον πιστευαμε τυπετυπε πολυ στησιμο πεφτει στους αγωνες τωρα τελευταια :-
τα ελεγαν μερικοι τυποι στο τοπικ του στοιχηματος και δεν τον πιστευαμε τυπετυπε πολυ στησιμο πεφτει στους αγωνες τωρα τελευταια :-
O Nωντας σου φταιει που πας και προτεινεις καθε φορα να μην κερδισει ο ολυμπιακος?δωσε και κανενα προγνωστικο για το στοιχημα γιατι μας εχει παρει η κατω βολτα τυπε ουτε νωντοκαταρα να ειχαμε φει :S
μαγκες δεν υπαρχει εμπιστοσυνη,τελος...τα ελεγαν μερικοι τυποι στο τοπικ του στοιχηματος και δεν τον πιστευαμε τυπε
ο χρηστος τυπε ξεχασε το account του και εφτιαξε αλλο :Sπχ αν είχα τα ποστ του xrhstos10 σε βιβλίο θα το διάβαζα κατά τη διάρκεια των διακοπών μου στην Αράχωβα, δίπλα στο τζάκι, παρακολουθώντας Αγγλικό ποδόσφαιρο και πίνοντας malt ουίσκυ![]()
τυπε ειχες παιξει τον ασσο του αρη που το εδινε σαν ινσαιντ ινφο?O Nωντας σου φταιει που πας και προτεινεις καθε φορα να μην κερδισει ο ολυμπιακος?
ο χρηστος τυπε ξεχασε το account του και εφτιαξε αλλο :S
ο οργασμο νερος φταιει τυπε :SΡε μαλάκα μας αηδίασες !![]()
![]()
Δεν θα ξαναφάμε πατσά !![]()
ειδες με τον πλατανια τι εγινε σημερα;O Nωντας σου φταιει που πας και προτεινεις καθε φορα να μην κερδισει ο ολυμπιακος?
ο χρηστος τυπε ξεχασε το account του και εφτιαξε αλλο :S
Οχι βεβαια.τυπε ειχες παιξει τον ασσο του αρη που το εδινε σαν ινσαιντ ινφο?![]()
την επομενη εβδομαδα ετοιμασου να πας κουβα τοτε τυπεΟχι βεβαια.
Παντα βαζω νικη του ολυμπιακου στο δελτιο μου.
Και μου εχει περασει 17 φορες στις 18 φετος. Ουσιαστικα ξεκινας παντα απο ενα κερδισμενο σημειο.
Μία άλλη ιδέα είναι να γίνει ένα είδος "λευκώματος" που να περιέχει τα καλύτερα ποστ της χρονιάς
τα οποία μπορούν να πακεταριστούν και να γίνουν ακόμη και βιβλίο στο τέλος της χρονιάς![]()
![]()
Του Λάκη ,Λοπεζ κτλ !
τύπε υπάρχουν ποστ που αισθάνομαι ότι λείπουν από την βιβλιοθήκη μου
Θα τα έκανα ευχαρίστως δώρο σε μορφή βιβλίου στον ανιψιό μου, σ έναν φίλο που δεν έχει ιντερνετ κλπ
Εχεις δίκιο .
Εχουν γραφεί φοβερές ατάκες στο μπου.![]()
πιθανό να είμαστε οι πρώτοι στην ιστορία της ανθρωπότητας που ασχολούμαστε με αυτό το ζήτημα![]()