kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Χωρίς ΕΜΆς κάθε θρέντ είναι καμένο ;)
βλέπω υιοθέτησες και εσύ το ένα μ στο καμένο ;) σ'έχω κάνει μάγκα εγώ ;)
Χωρίς ΕΜΆς κάθε θρέντ είναι καμένο ;)
μονο εγω κραταω σκληρη γραμμη στο μοντερεσιον μαν....ειδες πως εξουδετερωσα χτες τον μπαρμεκιουλοβερ που πηγε να σπαμαρει;έχουν χαλαρώσει τα νεύρα του άντμιν μαν τον νικήσαμε κατά κράτος![]()
το εμοτικον "πουλαω παπουτσια ριμποκ" ------>το θυμασαι;
πικερ θαρρω;Εννοείται .φυσικά εγώ το χα επισήμανει κι αυτό.θυμάσαι ποιανου ήταν τα ρήμποκ?
και ωραια μουνακικοπελα![]()
το τελευταίο όμως ποστ πριν κλείσει το μπου θα είναι από εδώ μέσα ;)μαν το τσατ δεν έχει πια και πολύ νόημα αφού σπαμάρεται όλο το σάιτ![]()
είχε λέγειν η τύπισα απ ότι διαβάζω τώρα στην παράθεση σου..
αυτή πρέπει να ήταν έξυπνη :o
φίλε μου η άρνηση παραδοχής του ορθού, αν μη τι άλλο δείχνει ανανδρια.βλέπω υιοθέτησες και εσύ το ένα μ στο καμένο ;) σ'έχω κάνει μάγκα εγώ ;)
ο φιλος ματζεστικ εχει θεμα τι θα κανατε με 5 μυριαμονο εγω κραταω σκληρη γραμμη στο μοντερεσιον μαν....ειδες πως εξουδετερωσα χτες τον μπαρμεκιουλοβερ που πηγε να σπαμαρει;
το τελευταίο όμως ποστ πριν κλείσει το μπου θα είναι από εδώ μέσα ;)
πουστικη κιθαρα γυρνα πισω :-περασμενα μεγαλεια του τσατ:'(
φίλε μου η άρνηση παραδοχής του ορθού, αν μη τι άλλο δείχνει ανανδρια.
δεν υπάρχει έξυπνη γκόμενα σύνελθε ;)
σωστός ο φίλοςπικερ θαρρω;![]()
αν ο κοσμας ειχε εξουσια, ο πρωτος που θα μπαναριζε θα ησουν εσυ ;)ο φιλος ματζεστικ εχει θεμα τι θα κανατε με 5 μυρια
ε ναι ρε μαγκα επειδη δεν ειμαι μοναχοφαης θα αγοραζα το σαιτ
θα σε εκανα αντμιν και για μοντερειτορ θα εβαζα
κοσμα
γεια σου
νωντα
μεμο
και ματζεστικ![]()
μπηκες και μαζι σου ηρθε ενας αερας δροσιας στο σαιτΕπρεπε να μπω εγω για να ξανασμιξετε![]()
ο φιλος ματζεστικ εχει θεμα τι θα κανατε με 5 μυρια
ε ναι ρε μαγκα επειδη δεν ειμαι μοναχοφαης θα αγοραζα το σαιτ
θα σε εκανα αντμιν και για μοντερειτορ θα εβαζα
κοσμα
γεια σου
νωντα
μεμο
και ματζεστικ![]()
θα με κλανε τα παπαριααν ο κοσμας ειχε εξουσια, ο πρωτος που θα μπαναριζε θα ησουν εσυ ;)
μηπως να σου αγοραζα και ταφονα μου 'δινες κανά 10χίλιαρο καλύτερα να έπαιρνα μηχανή![]()