TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
λορδος απο παλιαετσι παντα ευγενικος και με επιπεδο![]()
![]()
λορδος απο παλιαετσι παντα ευγενικος και με επιπεδο![]()
![]()
Άντε τράβα τα βυζιά σου μωρή![]()
Σου πάει,μην αλλάξεις επαγγελματικό προσανατολισμό.Για την ελευθερη βοσκή ποια ειναι η γνωμη σου ?
λορδος απο παλια![]()
Σου πάει,μην αλλάξεις επαγγελματικό προσανατολισμό.
Σου πάει,μην αλλάξεις επαγγελματικό προσανατολισμό.
σου εχει σταλει προσωπικο μνμ απο καποιο μελος.Διαβασε το φιλε μουδιπλα εκεί που γράφει το νικ μου γράφει επίσης: '' PM (1)'',τί πάει να πει αυτό?
διπλα εκεί που γράφει το νικ μου γράφει επίσης: '' PM (1)'',τί πάει να πει αυτό?
Να υποθέσω πως κάνω κλικ πάνω για να το διαβάσω;σου εχει σταλει προσωπικο μνμ απο καποιο μελος.Διαβασε το φιλε μου
ναι φιλε μου καλα το παςΝα υποθέσω πως κάνω κλικ πάνω για να το διαβάσω;
Δεν είναι ότι ξέρω,πρώτη φορά στο site,ό,τι λέει η λογική......
γιατι σε γραφει στα αρχιδια του ρε πουστοτρελε
Ατομα που μπαινουν στο ιντερνετ μονο και μονο για να ριξουν χολη και να βγαλουν τα κομλεξ τους τι εχουν στη ζωη τουςΆτομα που θυμώνουν επειδή τους έγραψαν κάτι στο ίντερνετ δεν έχουν ισορροπία στη ζωή τους.
Ατομα που μπαινουν στο ιντερνετ μονο και μονο για να ριξουν χολη και να βγαλουν τα κομλεξ τους τι εχουν στη ζωη τους![]()
καλημέρα κοσνικ
χαχαχα και εγωκαλημέρα κθούλουείμαι ορθόδοξος
![]()
γιατι σε γραφει στα αρχιδια του ρε πουστοτρελε![]()
καλα... παρε δυο αντικαταθλιπτικα τωρα
Τώρα που νομίζεις ότι πήρε τα πάνω του τού κάνεις αγκαλίτσες που με βρίζει.
Όταν ήταν στριμωγμένος όμως κώλωσες να τον υποστηρίξεις.
Αυτό λέει πολλά για το χαρακτήρα σου. Γιατί σε αντίθεση με όσα λένε μερικοί βλάκες περί εικονικού κόσμου, στο ίντερνετ βγαίνει ο πραγματικός μας χαρακτήρας, ακόμα κι όταν υποδυόμαστε κάποιον άλλον.
Εγώ ας πούμε δε θα έκανα τουμπεκί ψιλοκομμένο αν την έπεφταν σε κάποιον δικό μου. Όποιο κι αν ήταν το κόστος.
Τον πουστροχαπάκια όσο μπαίνει στο φόρουμ θα τον σβερκώνω. Γιατί θεωρώ ότι σαν άνθρωπος δεν έχει καμία αξία.
Όποιος έχει το θάρρος να τον υποστηρίξει ανοιχτά και δημόσια ας το κάνει. Δεν κωλώνω να τα βάλω μαζί σας. Όσοι κι αν είστε.
Αντίθετα σας προτρέπω. Συγκεντρωθείτε, συντονιστείτε, πάρτε φόρα:
Τα αρχίδια μου σας περιμένουν.![]()