Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (0 μέλη και 67 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.012
Πόντοι
12.756
είχα πάει απόψε στην τεχνόπολη στο γκάζι είχε μια μαλακία με χριστουγεννιάτικα χάπενινγκς που πλήρωνες και είσοδο για να μπεις, στην πλατεία είχε στηθεί σκηνή και τραγουδούσε ο μαραντίνης σκέφτηκα τι μαλάκας είναι ο τύπος μετά θυμήθηκα ότι γαμάει σίσυ χρηστίδου :headbang: κάποια στιγμή πέτυχα και τον δήμαρχο καμίνη με την γυναίκα του και τις δυο κορούλες τους μαζί και 2 σωματοφύλακες που παρακολουθούσαν διακριτικά από απόσταση, ωραία γυναίκα η καμίνενα πολλή του έπεφτε του αρχίδα, φαινόταν ανέμελος και ευτυχισμένος ήθελα να του σπάσω το κεφάλι και να χυθούν τα μυαλά του στο πλινθόστρωτο ;)

Στο Χαλανδρι που τον ειχα δει παλια και ηταν με κατι φιλους σε ενα τραπεζι, ειπαν οι αλλοι αν τον κερασουνε και ειχε αφηνιάσει , αυτος τα πληρωσε ολα  :huh:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Στο Χαλανδρι που τον ειχα δει παλια και ηταν με κατι φιλους σε ενα τραπεζι, ειπαν οι αλλοι αν τον κερασουνε και ειχε αφηνιάσει , αυτος τα πληρωσε ολα  :huh:
το μονο καλο ειναι οτι εχει πολυ καλους σωματοφυλακες ;) :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.012
Πόντοι
12.756
Μου σταματησαν την μια πιστωτικη , Κοσμα λες να τους κανω μήνυση ?

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
είχα πάει απόψε στην τεχνόπολη στο γκάζι είχε μια μαλακία με χριστουγεννιάτικα χάπενινγκς που πλήρωνες και είσοδο για να μπεις, στην πλατεία είχε στηθεί σκηνή και τραγουδούσε ο μαραντίνης σκέφτηκα τι μαλάκας είναι ο τύπος μετά θυμήθηκα ότι γαμάει σίσυ χρηστίδου :headbang: κάποια στιγμή πέτυχα και τον δήμαρχο καμίνη με την γυναίκα του και τις δυο κορούλες τους μαζί και 2 σωματοφύλακες που παρακολουθούσαν διακριτικά από απόσταση, ωραία γυναίκα η καμίνενα πολλή του έπεφτε του αρχίδα, φαινόταν ανέμελος και ευτυχισμένος ήθελα να του σπάσω το κεφάλι και να χυθούν τα μυαλά του στο πλινθόστρωτο ;)

τύπε τα φαινόμενα απατούν  :S

110712121726_6369_jpg.jpg

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

δηλαδή οι δημότες αθηναίων :grin: πέρα απ' την πλάκα από κοντά μου φάνηκε αρκετά συμπαθής, ανέλπιστα συμπαθής θα έλεγα, μιας και είμαι λίγο φυσιογνωμιστής τον έκοψα για καλό τύπο (αν και πολλές φορές πέφτω αρκετά έξω από την αρχική εντύπωση που σχηματίζω από την φάτσα του άλλου :grin: )

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.012
Πόντοι
12.756
δηλαδή οι δημότες αθηναίων :grin: πέρα απ' την πλάκα από κοντά μου φάνηκε αρκετά συμπαθής, ανέλπιστα συμπαθής θα έλεγα, μιας και είμαι λίγο φυσιογνωμιστής τον έκοψα για καλό τύπο (αν και πολλές φορές πέφτω αρκετά έξω από την αρχική εντύπωση που σχηματίζω από την φάτσα του άλλου :grin: )

οχι εχεις δικιο , ειναι πολυ καλος , μιση ωρα που ηταν στο τραπεζι φανηκε οτι ειναι πολυ συμπαθης κτλ

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.012
Πόντοι
12.756
έχει δυνατότητες αυτή η γκόμενα εγώ θα την έκανα να θυμηθεί τον παλιό καλό της εαυτό και να πλακωθεί στις γυμναστικές ;) :sunglasses:

Με σενα θα ξεχασει και τον τωρινό ευατο της και θα αυτοκτονησει  :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.012
Πόντοι
12.756
γι'αυτήν δε λένε ότι ζηλεύει τον μαραντίνη καλά μιλάμε πρέπει να είναι πολύ σούργελο η γκόμενα :grin:

για τα πανηγύρια ειναι , επειδη δεν μπορει να αδυνατίσει εχει πλακωθει στα παιδια για να το καλυψει ..η γνωστη ελληνιδα που κρατιεται με νυχια και με δοντια μην παρει κιλα και μολις κανει το πρωτο παιδι γινεται σαν στεισον βαγκον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom