TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Σκοπός ζωής σου ε?Ο κοτοσταμούλης μου στέλνει μυνήματα μέσα από την υπογραφή του.
Σκοπός ζωής σου ε?Ο κοτοσταμούλης μου στέλνει μυνήματα μέσα από την υπογραφή του.
Τρελέ και σουρωμένε, όπως αυτοαποκαλείσαι, τα πήρε τα τρία χιλιάρικα ο Σταμούλης ή σου αντιστέκεται ακόμα;
Καλά ρε ξεφτίλα τόσο πολύ τσούζεις που με ακολουθείς από θρεντ σε θρεντ σα το σκυλάκι; Υπάρχει depon σε υπόθετα. Δοκίμασε το.
Σίσυ έγραψε:ξημεροβραδυαζομαι στις καφετεριες καθοτιν και πιπινολατρης αλλα εκτος απο χυλοπιττες δεν εχω κατορθωσει να βρω κατι
]
Το επιστέγασμα 40 ετών ζωής:
Σίσυ έγραψε:ειμαι 40 και εχω παρει πριν ενα χρονο μπολντενον απο τα βαρια που λενε.Ειδα κατι καλυτερο ειδικα στο στηθος
Πόσα νούμερα μεγάλωσε το σουτιέν σου Σίσυ;
http://[URL unfurl="true"]www.edwardscicluna.com/wp-content/uploads/2010/08/learning-and-disability.jpg[/img[/URL]]
[/quote] μαν αυτος ειναι αξυπνος που εβαλες, τον εχω δει και το youtube ;D
Σίσυ έγραψε:ρε σταματακη τι δεν καταλαβαινεις;εχω να γραψω πολυ καιρο διπλα. :ugly_tocktock: δηλωνω κιολας οτι σταματαω να σε πειραζω :santasmile1:
ελα την Κυριακη ρε για μπαλιτσα.Αν πας θα ερθω και εγω κερναω γαμησακι :santasmile1: :santasmile1:
Τι έγινε αδερφάρα; Βρήκες κάνα νεαρό να κεράσεις την κωλάρα σου;
Μάθε ρε να βλέπεις ταινίεςεμένα μου άρεσε περισσότερο η δεύτερη, σαν σύνολο είναι πιο αφελής από την πρώτη όμως παρ'όλα αυτά ασκεί μια ιδιαίτερη γοητεία, δες και πες ;)
ο βιν ντίζελ είναι πούστης?
Sisy έγραψε:εγω να πω την αληθεια δεν θελω να φυγεις απο το τσατ γιατι το εχω βαλει σκοπο να σε κανω αντρα και αλανι αλλα αν δεν θες στα αρχιδια μου.Θα ασχοληθω με τον παπαζολη The Birdman
Παπαζόλη, σε έκανε άντρα ρε;
Μάθε ρε να βλέπεις ταινίες
Ποιός να το φανταζόταν, όταν το έπαιζες νωντότυπος, τρομάρα σου, ότι θα καταντούσες η ουρά του κοτοσταμούλη...
θα κρατήσω αυτή τη συμβουλή σαν φυλαχτό να με οδηγεί στην ιντερνετική ζωή μου