life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ο σκοποs ειναι να το βαλουμε εμειs.......Αλλα σε τετοιο περιβαλλον ουτε με γερανο φιλε....Ουτε με γερανοο θεός να βάλει το χέρι του
Ο σκοποs ειναι να το βαλουμε εμειs.......Αλλα σε τετοιο περιβαλλον ουτε με γερανο φιλε....Ουτε με γερανοο θεός να βάλει το χέρι του
16 νομίζω, απ'όσο ξέρω οι υπόλοιποι δεν έχουν καλοριφέρ, πάντως κεντρική θέρμανση δεν υπάρχει σίγουρα
Η πιτσιρίκα τι είπε
Σε πέρασε για τσίπη
σε προσφυγικη πολυκατοικια μενεις
μου είχαν μπει σκέψεις μήπως ήταν θύμα τράφικινγκ *P
ρε μαν μετα το γαμησι πολυ σκεφτεσαι εσυδεν ήταν πολύ ομιλητική ή ευδιάθετη, επαγγελματική δουλειά μηχανική διεκπεραίωση κομάντο σε αποστολή, όταν έφυγε μου είχαν μπει σκέψεις μήπως ήταν θύμα τράφικινγκ *P
οι δίπλα εννοείς
Ναι αλλα αφου εφυγε............οχι πριν
χεζεσε μη σου κλεισουν την θερμανσηη πόρτα τους είναι απέναντι από την δικιά μου στον διάδρομο γι'αυτό το είπα έτσι
πράγμα πάρα πολύ κακό αν έχεις και μια ψιλοφιλική σχέση γιατί κάθε φορά που έφερνα παραγγελία ήμουν με την ψυχή στο στόμα μην συμπέσει και ανοίξουν την πόρτα καθώς ανεβαίνει η άλλη
έκανε πολύ κρύο δίχως ρούχα μου είχε παγώσει ο εγκέφαλος :S
ρε μαν μετα το γαμησι πολυ σκεφτεσαι εσυ
χεζεσε μη σου κλεισουν την θερμανση
Α γι αυτο και το σκεφτηκεs ετσι......έκανε πολύ κρύο δίχως ρούχα μου είχε παγώσει ο εγκέφαλος :S
εσυ τον εγκεφαλο σου που το εχεις
στο στηθος
αρκουδισιον που το ελεγε και η γιαγια μουΑ γι αυτο και το σκεφτηκεs ετσι......
Εγω βαζω το ερ-κοδισιον
Α γι αυτο και το σκεφτηκεs ετσι......
Εγω βαζω το ερ-κοδισιον
Ε μα με τετοιεs θερμοκρασιεs και με σπιτι στην αναστηλωση, παραγγελνειs μασαζ???όταν κάνει παγωνιά παραλύεις νιώσε λίγο ρε φίλε
Τι ανωμαλία είναι τούτηδεν την παλεύω μια με τα ερκοντίσιον στο ζεστό...
ειδικά αν το ξεχάσω ανοιχτό και κοιμηθώ πάει την άλλη μέρα είμαι άρρωστος
Εχουνε μηχανισμο σλιπ(οχι απ αυτο που φοραν) να κλεινει την επιθυμητη ωραδεν την παλεύω μια με τα ερκοντίσιον στο ζεστό...
ειδικά αν το ξεχάσω ανοιχτό και κοιμηθώ πάει την άλλη μέρα είμαι άρρωστος
Τι ανωμαλία είναι τούτη
Εχουνε μηχανισμο σλιπ(οχι απ αυτο που φοραν) να κλεινει την επιθυμητη ωρα