nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Να το πρώτο πλακάτ!
Γιατί με βάζεις με πράσινο βρε χαζούλη; Νομίζεις ότι με πειράζει; Τόσα κωλαράκια έχω γλεντήσει εδώ μέσα.
Η ψήφος τους θα είναι ψήφος διαμαρτυρίας!
α καλο εγαμήσου υποχείριο
γαμήσου υποχείριο
Όποιος με ψηφίσει να το δηλώνει για να ξέρω ότι είναι butthurt και να προσέχω άλλη φορά πως τον πηδάω.
μην τρως πολύ φαλαφελ όμως τυπε βρωμάει όταν μας κλανεις τα αρχιδια ;)Όποιος με ψηφίσει να το δηλώνει για να ξέρω ότι είναι butthurt και να προσέχω άλλη φορά πως τον πηδάω.
ειναι ψηλα κριμα που δεν μπορω να τον ψηφισω στηριζω βατραχομην τρως πολύ φαλαφελ όμως τυπε βρωμάει όταν μας κλανεις τα αρχιδια ;)
Αμα βγουν 5 ατομα (με καθαρη ip) και πουν οτι με ψηφισαν, εγω διαγραφω τον λογαριασμο αμεσα.................
και εγωένας εγώ
Αμα βγουν 5 ατομα (με καθαρη ip) και πουν οτι με ψηφισαν, εγω διαγραφω τον λογαριασμο αμεσα.................
εννοειται ;)πες ότι τον ψήφισες ρε να πάρει πούλο το μουνί
Σου εστειλε την λιστα και εκανες copy paste;και εγω
εγω την απαξιωνω τη στημενη ψηφοφορια του κυαλακιαΑμα βγουν 5 ατομα (με καθαρη ip) και πουν οτι με ψηφισαν, εγω διαγραφω τον λογαριασμο αμεσα.................