nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Γιατί με βάζεις με πράσινο βρε χαζούλη; Νομίζεις ότι με πειράζει; Τόσα κωλαράκια έχω γλεντήσει εδώ μέσα.
Η ψήφος τους θα είναι ψήφος διαμαρτυρίας!
Όποιος με ψηφίσει να το δηλώνει για να ξέρω ότι είναι butthurt και να προσέχω άλλη φορά πως τον πηδάω.![]()
μην τρως πολύ φαλαφελ όμως τυπε βρωμάει όταν μας κλανεις τα αρχιδια ;)Όποιος με ψηφίσει να το δηλώνει για να ξέρω ότι είναι butthurt και να προσέχω άλλη φορά πως τον πηδάω.![]()
ειναι ψηλα κριμα που δεν μπορω να τον ψηφισω στηριζω βατραχομην τρως πολύ φαλαφελ όμως τυπε βρωμάει όταν μας κλανεις τα αρχιδια ;)
Αμα βγουν 5 ατομα (με καθαρη ip) και πουν οτι με ψηφισαν, εγω διαγραφω τον λογαριασμο αμεσα.................![]()
και εγωένας εγώ![]()
Αμα βγουν 5 ατομα (με καθαρη ip) και πουν οτι με ψηφισαν, εγω διαγραφω τον λογαριασμο αμεσα.................![]()
εννοειται ;)πες ότι τον ψήφισες ρε να πάρει πούλο το μουνί![]()
Σου εστειλε την λιστα και εκανες copy paste;και εγω![]()
εγω την απαξιωνω τη στημενη ψηφοφορια του κυαλακιαΑμα βγουν 5 ατομα (με καθαρη ip) και πουν οτι με ψηφισαν, εγω διαγραφω τον λογαριασμο αμεσα.................![]()