Επισκέπτης
κανονικα οι λιστες πρεπει να δωθουν στο κοινο για επεξεργασια
ρε μαλακα τιμη 300-350 και αναμμονη κοντα στον μηνα :Sγεια σου σισι
εχε εμπιστοσυνη στον σταμκανονικα οι λιστες πρεπει να δωθουν στο κοινο για επεξεργασια
ρε μαλακα τιμη 300-350 και αναμμονη κοντα στον μηνα :S
δεν με πειραξε τοσο η τιμη οσο η αναμονη.ΟΟλο ξεκωλιαρες ρε τι γινεται;θα παω και στο Ηρακλειο να ρωτησω τωρα να δω γαμω τα καντηλακια τουςπολλά είναι ρε..
ρώτα και αλλού
ρε μαλακα τιμη 300-350 και αναμμονη κοντα στον μηνα :S
αφου για να σου σηκωθει θες κητος,εξαρτημενη και κακασχημη εγω ειμαι αντρας γαλακτος ρε κακαομοιρη θα κομπλαρεις
σε γαμάω με τα μισά και τώρα αν θες ;)
δεν με πειραξε τοσο η τιμη οσο η αναμονη.ΟΟλο ξεκωλιαρες ρε τι γινεται;θα παω και στο Ηρακλειο να ρωτησω τωρα να δω γαμω τα καντηλακια τους
πολλά είναι ρε..
ρώτα και αλλού
αφου για να σου σηκωθει θες κητος,εξαρτημενη και κακασχημη εγω ειμαι αντρας γαλακτος ρε κακαομοιρη θα κομπλαρεις
και τοστακι;γαλατάκι θα σε ταΐσω και γω
και τοστακι;
κανω διατροφη εγω ρε αφρατε κοιλουμπιαρη μονο φουαντρε τρωω μπινεδιαρη θα σου βαλω το ζαμπον στην σουφραό,τι θέλει το κορίτσι μου θα πάρω και ζαμπόν για πάρτη σου
ρε πηγαινε στο κεντρο που εχουν παραπανω ατομα να παρεις μια ιδεαδεν με πειραξε τοσο η τιμη οσο η αναμονη.ΟΟλο ξεκωλιαρες ρε τι γινεται;θα παω και στο Ηρακλειο να ρωτησω τωρα να δω γαμω τα καντηλακια τους
θα παω την Τριτη μαλλον και θα αφησω το Ηρακλειο για το τελοςρε πηγαινε στο κεντρο που εχουν παραπανω ατομα να παρεις μια ιδεα
κανω διατροφη εγω ρε αφρατε κοιλουμπιαρη μονο φουαντρε τρωω μπινεδιαρη θα σου βαλω το ζαμπον στην σουφρα
περιμενε τις αποκριες θελω να αδημονεις που θα ντυθω πρεζου,χοντρη ασχημη πουτανα να καυλωσειςθα σε ταΐσω λουκάνικο με νεύρα 100% πρωτεΐνη καθαρό κρέας
ρε πηγαινε στο κεντρο που εχουν παραπανω ατομα να παρεις μια ιδεα
Πατησα θα ερθω να μοιρασω τροφιμα στους γειτονες σου και μετα λιγη νοθευμενη σε σεναεκεί έχει να ανταγωνιστεί τις μαύρες γαζέλες ούτε για πίπα δεν θα τον διαλέγουν ;)
Κοσμα πας τζιμ?