baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.914
- Πόντοι
- 6.035
θα ανοιξεις μαγαζακι στο συνταγμαε καλα ;) αν εξαιρεσεις την κατασταση που σου εχω αναφερει με το θεμα απο το Συνταγμαδεν υπαρχει κατι στον οριζοντα
![]()
θα ανοιξεις μαγαζακι στο συνταγμαε καλα ;) αν εξαιρεσεις την κατασταση που σου εχω αναφερει με το θεμα απο το Συνταγμαδεν υπαρχει κατι στον οριζοντα
![]()
ρε μαλακα εφυγα απο τις 2100 και κατι.![]()
τυπε ειχε δηλωσει επισημα οτι δεν ειχε κλωνουςoxi ρε ειπαμε οποιος λεει αληθειες τιμωρείται εδω >![]()
ενα καφε ρε μαλακα ηπια 0515 σηκωνομαικαι γυρισες κιολας ?![]()
![]()
τι ειχες να βαλει για υπνο τα μωρα ?![]()
ε καλα ;) αν εξαιρεσεις την κατασταση που σου εχω αναφερει με το θεμα απο το Συνταγμαδεν υπαρχει κατι στον οριζοντα
![]()
οχιθα ανοιξεις μαγαζακι στο συνταγμα
ενα καφε ρε μαλακα ηπια 0515 σηκωνομαι![]()
Θα κάνεις πιάτσα στο σύνταγμα;
ο ταφταρ ειναι τυπος ;) ακου με πρεπει να επικεντρωθουμε στον βατραχο εχουμε εκλογικο αγωνα να παρει ψηφους τα παμε καλα σου λεωεπρεπε να πας απο την Ταφταρινα να σου φτιαξει ενα με τα χερακια της ...που τα βαζει στο μουνακι της ;)
Θες να ξεκινησεις πιατσα και ψαχνεις ποστο μωρη κοντη ? Τον Κοσμα να ρωτησεις που ειναι η τοπογραφος
πιστευω να ανακαμψω απο Δεκεμβριο![]()
![]()
ο ταφταρ ειναι τυπος ;) ακου με πρεπει να επικεντρωθουμε στον βατραχο εχουμε εκλογικο αγωνα να παρει ψηφους τα παμε καλα σου λεω![]()
ο ταφταρ ειναι τυπος ;) ακου με πρεπει να επικεντρωθουμε στον βατραχο εχουμε εκλογικο αγωνα να παρει ψηφους τα παμε καλα σου λεω![]()
δεν υπαρχει περιπτωση στα σκαρια.Ελπιζουμε και προσχωμεν γενικαΜε την ίδια περίπτωση ή γενικά;![]()
Θες να ξεκινησεις πιατσα και ψαχνεις ποστο μωρη κοντη ? Τον Κοσμα να ρωτησεις που ειναι η τοπογραφος
οχι ρε ειναι ατομο ;)Τι τυπος ειναι ? μινι φουστα τιραντακι ? η κολλητο παντελονι , λαιμοκοψη μπλουζακι με 3/4 μανικι , και γοβες ?