life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Πάλι καλά που είμαι εγώ εδώ μέσα
Εγω το ειπα πρωτοs.....Ολοι ειμαστε καλα παιδια
Δεν υπαρχει τιποτα να χωρισουμε παιδεs...Στο ιδιο καζανι βραζουμε
Αρα εχειs............χυτρα ταχυτητοsεγώ δεν έχω καμία σχέση με τους κοινούς θνητούς
και το καζάνι μου είναι prive μόνο για v.i.p.![]()
Ησυχάσαμε απο τον ποδολαγνο και μας ηρθε παλι ο παικτουρας![]()
ναι αυτος ειναιαυτός είναι ο τύπος που έβγαινε για καφεδάκια με αχαχούχα η τον μπερδεύω με άλλον ?![]()
Ανθρωπακι εισαι που προσπαθει να παρει ανασα μεσα απο τα σκατα που τον εχουν πνιξει ...
Ολη σου τη ζωη προσπαθουσες να ξεχωρισεις στην κοινωνια , δεν τα καταφερες και νομιζεις οτι εδω εισαι κατι ...Οντως εισαι ... Ενα σκατο ...
φιλε εγω δεν ξερω προσωπικα ουτε τον ccss ουτε εσενα αλλα βλεπω δυο ατομα που κανουν ιντερνετικο χαβαλε...Πραγμα που δεν ισχυει στην περιπτωση Νικ07 που αυτοικανοποιειται τραμπουκιζοντας προφιλ. Γι αυτο και τον κραζω ;)
Αναγκεs ανθρωπων φιλε μου.....Ξερειs ποσο εχει παει το πελετ ???120 E για παράσταση + 2 μαθήματα, πώς το βλέπεις με έγδαρε λιγάκι![]()
Αναγκεs ανθρωπων φιλε μου.....Ξερειs ποσο εχει παει το πελετ ???![]()
Τωρα ειναι αργα...Η αγορα εγινε με 600 ατοκεs δοσειs...Ασε που βαλανε και σεμεδακι με βαζοας κουκουλωθούν κάτω απ'το πάπλωμα![]()
Τωρα ειναι αργα...Η αγορα εγινε με 600 ατοκεs δοσειs...Ασε που βαλανε και σεμεδακι με βαζο![]()
ψαχνω για καινουργιο αβαταρ![]()
εισαι φιλος και θελεις το καλο μουκαλύτερα για σένα να έψαχνες την έξοδο καλέ μου φίλε![]()
আপনি ফাক ;)
120 E για παράσταση + 2 μαθήματα, πώς το βλέπεις με έγδαρε λιγάκι![]()