LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
υπολογισε 400 βαττ μαξιμουμ
δλδ οσο 7 λαμπες κοινες![]()
Τι εννοείς κοινές, σαν τις γκόμενες που πας;
υπολογισε 400 βαττ μαξιμουμ
δλδ οσο 7 λαμπες κοινες![]()
οσα θες τα δινω σε λογικα νπλαισια παντα ;)εισαι μαλακας
να αω στη στενη πριν τον νιπλ
αμ δε![]()
Τι εννοείς κοινές, σαν τις γκόμενες που πας;![]()
αναλογος ποιες λες καινουριεςΑπ τιs καινουργιεs??.....καινε λιγο αυτεs ε???
Με 3-4 φορεs την Ζανα καθαρισεsοσα θες τα δινω σε λογικα νπλαισια παντα ;)
εγω παω με σουπερ γκομενεςΤι εννοείς κοινές, σαν τις γκόμενες που πας;![]()
ευκολαΜε 3-4 φορεs την Ζανα καθαρισεs![]()
![]()
![]()
ε τσακωεγω παω με σουπερ γκομενες![]()
δεν την εχεις δει γι'αυτο μιλαςευκολα![]()
ρε για 3-4 φορεςς στην κανω δωρο με ανταλαγμα το ρολογακιδεν την εχεις δει γι'αυτο μιλας![]()
αναλογος ποιες λες καινουριες
τις αλογονου εχουν καταναλωση 42 βαττ και αποδιδουν 60
τις ηλεκτρονικες νομιζω τα 14 βαττ αναλογουν σε 60
και οι λεντ τα 9 βαττ ειναι 60 βεβαια στις λεντ παιζει ρολο η εταιρια και η ποιοτητα
ποιος εγω με αυτηρε για 3-4 φορεςς στην κανω δωρο με ανταλαγμα το ρολογακι![]()
διαλεξε ποια θες ρεποιος εγω με αυτη
αυτο ειναι τιμωρια![]()
Βολεψου τωρα μ αυτη κι οταν θαρθει η αναπτυξη.....θα τσονταρουμε για κωλι-γκερλυποιος εγω με αυτη
αυτο ειναι τιμωρια![]()
καλα ρε φιλε αφου ξερει οτι ειναι αχρηστος και ανικανος να περασει.Γιατι δεν δανειζοταν απο την ετειρεια που δουλευει κλητηρας να λαδωσει να το παρει το γαμημενο διπλωμα να μην γυρναει σα;ν την αδικη καταρα με το ροζ δωδεκαταχυτο;τωρα τι θα γινουν το περφεττο και τα ρευμπαν;πως θα βγαζει εξω την βατραχαινα;λες να ξανακυλησει;![]()
πω πω ηττα.Για μια στιγμη ειπα να τον λυπηθω αλλα γρηγορα συνηλθαφιλε , το αγχος απο το τσατ τον εκανε να κοπει , εβλεπα μπροστα του την απαξιωση και την ξεφτιλα που θα ετρωγε αν δεν θα το επαιρνε το διπλωμα .του κοπηκαν τα γονατα ..
Τωρα φιλε κλητηρας με το τρενο και ποδαρατο θα πηγαινει , αντε να του παρουν και μια καρτα απεριοριστων για τα μεσα μεταφορας να κανει τις δουλειες![]()
![]()
![]()
πω πω ηττα.Για μια στιγμη ειπα να τον λυπηθω αλλα γρηγορα συνηλθα![]()
την επομενη φορα θα το παρει παντως ....αν οχι την μεθεπόμενη , οπως και να εχει καποια στιγμη θα του δωσουν , απλα θα του στοιχίσει οσο κανει το διπλωμα νταλικας
![]()
![]()
Δειλιασεs για μια στιγμη.............αλλα επανηλθεsπω πω ηττα.Για μια στιγμη ειπα να τον λυπηθω αλλα γρηγορα συνηλθα![]()