redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
καλα κανειςεγω ειμαι κομπλεξικος σε αυτα δεν την πεφτω ευκολα σε γκομενα πλεον.
καλα κανειςεγω ειμαι κομπλεξικος σε αυτα δεν την πεφτω ευκολα σε γκομενα πλεον.
περιμένεις να ρευτείς ή να την παίξειςή να σε γαμήσω
![]()
καλα δεν την πεφτω σε οτι κινειται απλα αν μου αρεσει καποια ναι.Στο δρομο και στα κλαμπ και εγω πολυ σπανια εκτος ισως απο το φλο που εκει την πεφτω λιγο συχνοτεραεγω ειμαι κομπλεξικος σε αυτα δεν την πεφτω ευκολα σε γκομενα πλεον.
μουνης νομιζα οτι ημουν![]()
να σε παιξω κουπεπεπεριμένεις να ρευτείς ή να την παίξειςή να σε γαμήσω
![]()
εχει σπασει μαν πιπα κωλο πηγαινειεμένα μου έλειψε ο παλιός σκατόψυχος βάτραχος πάντως :-
ούτε βρίζει.. ούτε τέτοιαβάζει...
κάτι δεν πάει καλά![]()
να σε παιξω κουπεπε![]()
φοβαμαι οτι του αρεσειριχτου ενα χεσιμο μεσα στο στομα του ... να χορτασει σκατο η πουστρα
εμένα μου έλειψε ο παλιός σκατόψυχος βάτραχος πάντως :-
ούτε βρίζει.. ούτε τέτοιαβάζει...
κάτι δεν πάει καλά![]()
οχι ρε καλο ειναιείναι θλιβερό![]()
μα δεν μας εκνευριζεις μας διασκεδαζεις.Αν δεν εισαι μεσα παθαινω στερητικααπό χθες ελάττωσα το βρίσιμο μαν είμαι ντεφορμέ + έτσι τους εκνευρίζω περισσότερο και αυτός είναι ο στόχος![]()
αυτα εκαναν οι πιρφοροι την επεφταν σε οποια εβλεπαν στον δρομο και μετα σηκωσαν μπαιρακι ολες οι ελλεηνίδες :Sουτε εσυ τυπε? ελα να γινουμε φιλαρακια![]()
μα δεν μας εκνευριζεις μας διασκεδαζεις.Αν δεν εισαι μεσα παθαινω στερητικα![]()
από χθες ελάττωσα το βρίσιμο μαν είμαι ντεφορμέ + έτσι τους εκνευρίζω περισσότερο και αυτός είναι ο στόχος![]()
μου την πεφτεις;μου διαφημιζεις τα καλη σου;τράβα ξύρισε τον φερετζέ βρωμόπουστα να βρεις κανάν γκόμενο της προκοπής![]()
αυτα εκαναν οι πιρφοροι την επεφταν σε οποια εβλεπαν στον δρομο και μετα σηκωσαν μπαιρακι ολες οι ελλεηνίδες :S
μου την πεφτεις;μου διαφημιζεις τα καλη σου;![]()
από χθες ελάττωσα το βρίσιμο μαν είμαι ντεφορμέ + έτσι τους εκνευρίζω περισσότερο και αυτός είναι ο στόχος![]()