TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
Δεν θελω να τον πληγωσω…. :'(δεν τα ξερω καλα αυτα.Κοπριτεν ειναι κατα την γνωμη σου;![]()
Αντε καληνυχτες
Δεν θελω να τον πληγωσω…. :'(δεν τα ξερω καλα αυτα.Κοπριτεν ειναι κατα την γνωμη σου;![]()
καληνυχταΔεν θελω να τον πληγωσω…. :'(
Αντε καληνυχτες
στο αβαταρ πως το μπανιζεις?![]()
σου εχει λειψει ο παπακωλ καθολου;σιγά μην είναι το δικό του στο άβαταρ μαν ντρεπόταν να βάλει το κοπριταριό και γκούγκλαρε ένα στην τύχη ;)
σου εχει λειψει ο παπακωλ καθολου;![]()
τον σκέφτομαι και αγγίζομαι![]()
τρωω τοστακιαμεμο;που εισαι ρε;
![]()
μου λειπει :'( ο γαμημενος
μωρη χιλιοχυμενη σπερμοκαταπιολα, παλι γραφεις απο το κινητο την ωρα που σε παρτουζωνουνε οι πακηδες στη συγγρου?Μωρή ψωλοκομμένη κάμπια, πήγαινε τώρα στη Συγγρού να πιεις και κάνα λίτρο πάκικο σπέρμα να στανιαρεις.![]()
![]()
![]()
Ποσους μηνες τωρα ασχολειται με την ψηφοφορια;
Το εχει καψει το μικρο.![]()
εγω στην αρχη ειχα απορια γιατι εκανε επιθεσεις σε μενα χωρις να του εχω κανει εγω κατι
αλλα απο οτι εχω καταλαβει προκειτε για ενα απελπισμενο μπαζο ,που προσπαθει σε ενα μπουρδελοφορουμ να βρει συμβουλες για να ριξει γκομενες, διαβαζοντας πικερ ο τελειωμενος αυξανει τον εγωισμο του και μετα παει και τρωει φαλαφελ να του πουν τα αλλα τελειωμενα διπλα νερντσ του ιντερνετ ποσο γαμιας και ποσο ΝΩΝΤΟΤΥΠΟΣ ειναι![]()
τωρα η ειναι αυτο που λεω, η τον εχει βαλει ο αντισθενης να κανει τζερτζελο, να ερεθισει τα μελη για τσακωμο,δηλαδη ειναι ιντερνετ τρολ πραγμα που ειχε καταφερει με εμενα επειδη σαν χαρακτηρας τσιμπαω ευκολα αλλα πλεον αργα η γρηγορα καταλαβα οτι εχουμε να κανουμε με εναν αρωστο ψυχολογικα ανθρωπο :-
νικ07 μωρη πουσταρα ξερω οτι διαβαζεις ακομα ξεφονας το ονομα μου? :finger-attitude: τοσο μεγαλο σοκ επαθες οταν ειχε πει το καλοκαιρι οτι θα ξεφυγω απο το σαιτ και εσυ μου εκανες πολεμο νευρων ?
που εισαι στρακι, μια περιπτερου στην σχολη μου νεα δοκιμασμενη εκει μολις πηγα να ψωνισω κατι μου χαμογελασε γλυκα, της χαμογελασα , αυτη περισσοτερο , κατεβηκα στην σταση αυτη κοιταζε με την ακρη του ματιου της,και που εισαι αλλος ηταν ο υπαλληλος αυτη ηταν διπλα καινουρια.. ;)
ΣΤΡΑΚΟ , με γοητεια κερδιζεις την γυναικα, κατσε εσυ μαλακα να διαβαζεις πικερ, και βολτερμορτ,οχι οτι εχω κατι με τα παιδια ετσι? Απλα δειχνεις το ποσο απελπισια σε εχει πιασει
;) και πες οτι θες, στα παπαρια μου, πες με χαζο, ανορθογραφο,χαμηλο IQ, τα δικα σου ξερεις εσυ..
δεκαρα δεν δινω ποια.. γραμενο στα αρχιδια μου σε εχω.. σε συμβουλευω εαν δεν εισαι τρολ ,τραβα σε εναν ψυχολογο, εχεις θεματακια.. ;)
Για όποιον δε διάβασε το αυθόρμητο ξέσπασμα Σταματάκη μετά τον τραμπουκισμό που υπέστην ο ερωτικός του πολιορκητής:
Τόλμησες να αποκαλέσεις "τελειωμένα νερντς του διαδικτύου" Θεό Νώντα και Μέμο και νομίζεις ότι θα μείνεις ατιμώρητος; Εσύ και οι σύμμαχοι σου;
Να είχα τουλάχιστον το τηλέφωνο της μάνας σου να σε γλιτώσω απ' την καινούρια συφορά που σε γυροφέρνει. Να της πω "κυρία μου, το ξέρέτε ότι ένας κύριος 20 χρόνια μεγαλύτερος απ' το γιο σας, τον πολιορκεί εδώ και μήνες για να πάνε μαζί σε οίκο ανοχής;". Ειλικρινά ρε Σταμάτη, χωρίς πλάκα και χωρίς εμπάθεια, αν μπορούσα να επικοινωνήσω με τη μάνα σου θα της το λεγα...
Είσαι μικρός και αφελής και δεν ξέρεις τι άτομα έχει η κοινωνία. Έτσι δεν την πάτησες και με τον πουστρότσατσο που σε πλεύρισε δήθεν για να σε παρηγορήσει;
Κρίμα Σταματάκη. Νόμιζα ότι τουλάχιστον ζούσες μια φυσιολογική ζωή σαν φοιτητής. Αλλά εσύ είσαι πιο κολλημένος από ποτέ. Καθημερινά παρακολουθείς το σάιτ και διαβάζεις προσεκτικά ότι γράφω. Εμμονή έχεις πάθει με το μπουρδέλα.κομ . Καλύτερα να ξαναμπείς στο σάιτ και να ξεκαθαρίσουμε μια καλή. Υπόσχομαι να μη σε τραμπουκίσω άγρια. Και παίρνω πίσω ότι έγραψα πιο πάνω περί τιμωρίας. Θα γίνει όμως ένα τελειωτικό ξεκαθάρισμα. Για να μπορέσεις κι εσύ να αποκτήσεις ισορροπία και μέτρο στην ενασχόληση σου με το διαδίκτυο. Γιατί ΞΕΡΕΙΣ ότι δεν την έχεις.
Περιμένω Σταματάκη και υπόσχομαι να είμαι κόσμιος. Ούτε την ψηφοφορία θα σου χαλάσω αν δεν δώσει εντολή ο Νώντας.
Έλα και πες μου τι σε προβληματίζει.
(Και μακάρι Θεέ μου να μπορέσω να σου ανοίξω τα μάτια για τους διάφορους "κυρίους" που όλο σε πλευρίζουνε.)
Ρε Μπολντη ,έπιασα το Πλιμουθ- Λινκολν 1 ( απόδοση 1.70 )
αλλά αναβλήθηκε το ΓΚΕΪΝΤΣΧΕΝΤ - ΟΞΦΟΡΝΤ !
Αυτές οι λούγκρες που μπαίνουν στο σάϊτ είναι καντέμισσες !
Θα βρεθεί τρόπος ,να πάρουν ποδι όλα τα λουγκράκια !![]()
τυπε ωρες ωρες σκεφτομαι οτι εισαι πιο νωντοτυπος και απο μενα...με συγκινεις :'(Έκανε τη νιοστή κατάθεση ψυχής μετά από βιαστική ματιά που έριξα στο σάιτ των εξόριστων και των πικραμένων. Κάτι έλεγε ότι τον κοίταξε πονηρά μια περιπτερού καθώς απομακρυνόταν από το περίπτερο και ότι αυτό αποδεικνύει πως δεν είναι μηδενικό όπως του έλεγα εγω... Παραλήρημα.
Σταματάκη σε άλλα 20 χρόνια μπορεί κάποια περιπτερού να σου αγγίξει κατά λάθος το χέρι καθώς σου δίνει τα ρέστα. Τότε θα φανεί το πόσο άδικο είχα!![]()