Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 798
- Πόντοι
- 656
του κοσματίνος κλώνος είσαι εσύ ?![]()
Ποιο εύκολο είναι να κλείσει το σαιτ παρά να με διώξεις από εδώ :-*Τρεις φίλοι του Σταματάκη έχουν εναπομείνει εδώ μέσα: Ο Ολλανδός, η κρυφή η Σίσι και ο Τάφταρ.
Εγώ μισές δουλειές δεν κάνω κυρίες μου. Θα σπάσετε και θα φύγετε απ' το σάιτ. Και οι τρεις.
οξω οι βλαχοι απ την αθηναΟσο παει και φθινει το τσατ. πρεπει να γινει ξεκαρταρισμα, να φυγει η σαβουρα και οι βλαχοι απο δω μεσα ;)
σε εχουν χτισει μεσα στο τσατ μαν σαν τη γυναικα του πρωτομαστορα για να στεριωσει......Ποιο εύκολο είναι να κλείσει το σαιτ παρά να με διώξεις από εδώ :-*
σε εχουν χτισει μεσα στο τσατ μαν σαν τη γυναικα του πρωτομαστορα για να στεριωσει......
δεν γελαμε μπουκωμενοι βρεθα πνιγεις στρακι
![]()
ενα ακομη κεφαλι θα εισαι στην πλουσια συλλογη μου....μπιλιοντινας,πανας,σφερδεκλος κλπ κλπ....θα σε βαλω σε περιοπτη θεση στο σαλονιπάνω απ το πτώμα μου![]()
σε εχουν χτισει μεσα στο τσατ μαν σαν τη γυναικα του πρωτομαστορα για να στεριωσει......
γαμα τους τα πρεκιαενα ακομη κεφαλι θα εισαι στην πλουσια συλλογη μου....μπιλιοντινας,πανας,σφερδεκλος κλπ κλπ....θα σε βαλω σε περιοπτη θεση στο σαλονι
ενα ακομη κεφαλι θα εισαι στην πλουσια συλλογη μου....μπιλιοντινας,πανας,σφερδεκλος κλπ κλπ....θα σε βαλω σε περιοπτη θεση στο σαλονι
ελα ρε διομηδη............μικρέ μην ξεχάσης να απλώσεις τα νάϋλα πάνω στις κονσόλες ! Θα βρέξειiiiiiiiiii!
![]()
δεν θα σε σωσει η ελληνικη ροκ σκηνη....λογια λογια λογια
λογια ψεύτικα![]()
να φορεσει την βράκα και να ερθει πεστου..γαμα τους τα πρεκια![]()
για κρητικο με περασες;μια γκλιτσα θα φερω να σας την βαλω στον λωκονα φορεσει την βράκα και να ερθει πεστου..![]()
![]()