Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.564
- Πόντοι
- 12.756
σας γαμω χαλαρα![]()
![]()
καλο σας βραδυ![]()
θα σου μετρησω τα παΐδια ενα-ενα με ματσετα
σας γαμω χαλαρα![]()
![]()
καλο σας βραδυ![]()
Τι γίνεται ρε μπούλη?Βγήκες καθόλου απ' το σπίτι ή μόνος χτυπάς ακόμα το αυγολέμονο???
Τι γίνεται ρε μπούλη?Βγήκες καθόλου απ' το σπίτι ή μόνος χτυπάς ακόμα το αυγολέμονο???
Δεν απαντάει η γεροντοκόρη....
κλαιει φιλε κλαιει χθες τον εκανε ρομπα η μαντοκαΔεν απαντάει η γεροντοκόρη....
κοψε τα ναρκωτικα ;) αν εισαι φιλος του περνα απο το ταμειοΠως μιλάς έτσι στο φίλο μου τσουτσέκι;
μιλα ομορφα ρε πουτανοκωλιήρθα σπίτι σου να σε γαμήσω αλλά δεν ήσουν εκεί γαμιόσουν μ'έναν γύφτο μου είπαν![]()
Αυτό το καλαμάκι που βγαίνει από έναν θάμνο είναι το πουλί σου?Πως μιλάς έτσι στο φίλο μου τσουτσέκι;
Φιλάκια σου έστειλα μέσω μιας κοινής γνωστής μας.... ;)ήρθα σπίτι σου να σε γαμήσω αλλά δεν ήσουν εκεί γαμιόσουν μ'έναν γύφτο μου είπαν![]()
μιλα ομορφα ρε πουτανοκωλιη προειδοποιηση ιζχυει ακομα γαμω το αιμα σου,τις φλεβες σου,το δερμα σου,τα γυαλακια σου ,το αχουρι σου και το ροζ ποδηλατο που καβαλας
![]()
κοψε τα ναρκωτικα ;) αν εισαι φιλος του περνα απο το ταμειο![]()
ιζχυει
κοψε τις κακες παρεες μολυνεται η καθαροτητα μνας ;)Πσστ! Θα σε αποβάλλω απ' τη νωντοσία!
ήρθα σπίτι σου να σε γαμήσω αλλά δεν ήσουν εκεί γαμιόσουν μ'έναν γύφτο μου είπαν![]()
μην αχολεισαι πως γραφω.Οταν γραφω ετσι πρεπει ννα προσεχεις ;)μαλάκα αλβανέ θα σε μάθω ελληνικά και να ευχαριστιέσαι όταν σου σκίζουν τον κώλο ;)
Φιλάκια σου έστειλα μέσω μιας κοινής γνωστής μας.... ;)
Αυτό το καλαμάκι που βγαίνει από έναν θάμνο είναι το πουλί σου?