redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ισα ισα σε προστατευωτι λες ρε νεο![]()
![]()
![]()
ισα ισα σε προστατευωτι λες ρε νεο![]()
![]()
![]()
εμενα ?σε μερσο
![]()
εισαι για θανατο , θα στο πω απλα γιατι εισαι και βλημα
έξω από εδώ είσαι ένα τίποτα ;) εδώ μέσα είσαι ένας μαλάκας κάτι είναι κι αυτό ;)
Είσαι ένα γλοιώδες και απαίσιο σκουλήκι που σέρνετε στους βόθρουςΕισαι ο βλακας που καθεται και περιμενει παντα τελευταιος στην λαθος ουρα αναμονης για ολη του την ζωη![]()
Είσαι ένα γλοιώδες και απαίσιο σκουλήκι που σέρνετε στους βόθρους
Αντιλαμβανόμενος ότι θα λερώσω το πανάκριβο παπούτσι μου θα κάνω μια χάρη στην ανθρωπότητα και θα σε πατήσω
Να κοιτα το σηκώνω![]()
Κάτι ύποπτο συμβαίνει εδώχειροποίητο ιταλικό βλέπω κόμη δεν είχα καμμία αμφιβολία για εσάς![]()
Είσαι ένα γλοιώδες και απαίσιο σκουλήκι που σέρνετε στους βόθρους
Αντιλαμβανόμενος ότι θα λερώσω το πανάκριβο παπούτσι μου θα κάνω μια χάρη στην ανθρωπότητα και θα σε πατήσω
Να κοιτα το σηκώνω![]()
Να κοιτα .. στο βαζω στο κωλο ... οσο κανει το παπουτσι σου στοιχιζουν τα κορδονια μου , ευχαριστως να στα δωσω να κρεμαστείς , τουλαχιστον να πεθανεις και κατι επανω σου να εχει αξια , μην κρεμαστει ενα απολυτο μηδενικο
Επειδη εισαι πολυ χειροτερα απο το συνδρομο νταουν , και θα εχεις προβλημα στο κομπο φωναξε τον φιλο σου τον βατραχο να σε βοηθησει , 2 ηλιθιοι ισως και να βρουν την ακρη .
Καλες βολτες ;)
χειροποίητο ιταλικό βλέπω κόμη δεν είχα καμμία αμφιβολία για εσάς![]()
Κάτι ύποπτο συμβαίνει εδώ
Μου eκανε παράθεση ο άγιος και την έσβησε αμέσως![]()
To θέμα πάντως είναι να του σηκωθεί (και συνεπώς να λιώσει ό,τι λιώσει) το πουτσάκι του και όχι το πανάκριβο παπουτσάκι του.![]()
εισαι αργος μωρη λουλου
τοση ωρα για αυτη την μαλακια![]()
το βλεπω οτι με γραφειςΕχεις πεθανει στο ρεφρες ...χαλαρωσε , καποιοι εχουν και αλλα πραγματα να κανουν ... οπως να σε γραψουν στ αρχιδια τους![]()
Σου κανω το κωλαντερο μακαρόνι![]()
ρούφα και την σαλτσούλα που έχει στην τρύπα![]()