madoka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καθυστερημένη πρέπει να είσαι έτσι όπως γράφεις![]()
Μαζόχα είμαι που ασχολούμαι με φαντάσματα του νετ, θεατρινίστικες φιγούρες πολλών χιλιάδων ποστ.
καθυστερημένη πρέπει να είσαι έτσι όπως γράφεις![]()
περιοδο του ηρθε σε λιγο θα κουλουριαστει και θα κλαψει.Μην εισαι σκληρη :SΜαζόχα είμαι που ασχολούμαι με φαντάσματα του νετ, θεατρινίστικες φιγούρες πολλών χιλιάδων ποστ.Για κάθε κουράδα που ρίχνεις στην χέστρα ποστάρεται αυτόματα και μήνυμα στο bou;
πηγα για το μεροκαματο μαναν ξαναφυγεις χωρις να χαιρετησεις θα βαλω το ταφταρ να γαμησει το μπος![]()
προσεχε πως μιλας στο βατραχοΜαζόχα είμαι που ασχολούμαι με φαντάσματα του νετ, θεατρινίστικες φιγούρες πολλών χιλιάδων ποστ.Για κάθε κουράδα που ρίχνεις στην χέστρα ποστάρεται αυτόματα και μήνυμα στο bou;
Μαζόχα είμαι που ασχολούμαι με φαντάσματα του νετ, θεατρινίστικες φιγούρες πολλών χιλιάδων ποστ.Για κάθε κουράδα που ρίχνεις στην χέστρα ποστάρεται αυτόματα και μήνυμα στο bou;
ποιός θέλει να δοκιμάσει να βρει τι σκέφτεται ο ταραγμένος εγκέφαλος της μογγόλας![]()
αν ειναι για χρημα οκ.Οσο για τον βατραχο προσεχε γιατι στο τσακ ειμαιπηγα για το μεροκαματο μαν
προσεχε πως μιλας στο βατραχο![]()
σου ειπα να φυγεις δεν με ακουσες ;)κάθε κουράδα μου που καταλήγει στην χέστρα αντί για το στόμα σου είναι μια χαμένη κουράδα![]()
τον προειδοποιησανευριασε![]()
![]()
![]()
![]()
ο βατραχος ειναι φιλοςαν ειναι για χρημα οκ.Οσο για τον βατραχο προσεχε γιατι στο τσακ ειμαι![]()
συνηθως πρατω ;)μιλάς σωστά![]()
Με είπε μογγόλα ο cyber τιμωρός
σκληρός και ανελέητοος..
Δεν θα κοιμηθώ τώρα το βράδυ λέμε.![]()
αν ειναι για χρημα οκ.Οσο για τον βατραχο προσεχε γιατι στο τσακ ειμαι![]()
[size=50pt]ο βατραχος ειναι φιλος [/size]
συνηθως πρατω ;)
θα μπεις λιστα προσεχε ;)ο βατραχος ειναι φιλος
συνηθως πρατω ;)
στ'αρχίδια μας![]()
ποσο ασφαλτο τον εχουμε κανει.Τον γαμησες και εσυ τωρα παει αποτρελαθηκεΘέλει και άλλο στρώσιμο..![]()
![]()
σιγα τη λισταθα μπεις λιστα προσεχε ;)