στα φιλαρακια σου;ασε που σε ξερουμε σαν καλπικη δεκαρα πλεονπροστατεύω πάντα την προσωπική μου ζωή είμαι πολύ κρυψίνους![]()
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
στα φιλαρακια σου;ασε που σε ξερουμε σαν καλπικη δεκαρα πλεονπροστατεύω πάντα την προσωπική μου ζωή είμαι πολύ κρυψίνους![]()
το πετυχε;![]()
![]()
Με ξέρεις ρε φιλάρα; Ποιος είσαι;
ψαρακες μαν....
μονο για κυλικειο εισαιο γιος του τυροπιτά![]()
μην τους μπανάρεις αυτούς μαν είναι πλούσιοι σε ω3![]()
μονο για κυλικειο εισαι![]()
θα τους ταισω στον χρηστομην τους μπανάρεις αυτούς μαν είναι πλούσιοι σε ω3![]()
εχω καλη δουλεια να παρεις τον ταφταρ ;)θα σε προσλάβω σε πόστο αφαιρετή τυριού από τυρόπιταθα το βγάζεις με το δάχτυλο σε όσους δεν τους αρέσει
![]()
το πετυχε;![]()
ο γιος του τυροπιτά![]()
εχω παρει και δυναμωτικα.Με ενα πονο θα τον παρειΜαλακίες πέτυχε.![]()
Προσπάθησα να είμαι ευγενική, αλλά μάταιο. Ας ετοιμάσει την κωλάρα του, έρχεται o ccss να του την σκίσει.![]()
ο ποιος???????Μαλακίες πέτυχε.![]()
Προσπάθησα να είμαι ευγενική, αλλά μάταιο. Ας ετοιμάσει την κωλάρα του, έρχεται o ccss να του την σκίσει.![]()
θα σε προσλάβω σε πόστο αφαιρετή τυριού από τυρόπιταθα το βγάζεις με το δάχτυλο σε όσους δεν τους αρέσει
![]()
ελα θες και εσυ;ο ποιος???????![]()
![]()
ο ποιος???????![]()
![]()
ασε να ειναι οι 3 καμπαλερος μαν.Πουστροκοζμας,βοσκος και ταφταρφυγε μωρη πουστρα εσυ απο εδω μεσα ... τραβα Κοσμοπολιταν
Θα σφυρας κλαρινοφυγε μωρη πουστρα εσυ απο εδω μεσα ... τραβα Κοσμοπολιταν
τα καταπινεις;ο φιλος σου δεν μπορει πνιγεται και τα φτυνειΘα σφυρας κλαρινοόταν θα μου μιλας
![]()