Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.547
- Πόντοι
- 12.756
ονειρο μου και μετα ας αποσυρθω στο μαυσωλειο μου βατραχος πρωτος![]()
βαλε και κατι πιο δυσκολο για ονειρο γιατι αυτο ειναι ευκολο
μακαρι φιλε μακαριβαλε και κατι πιο δυσκολο για ονειρο γιατι αυτο ειναι ευκολο![]()
και το κωλαρακι σου ονειρο ειναιβαλε και κατι πιο δυσκολο για ονειρο γιατι αυτο ειναι ευκολο![]()
αντε υπνο μικρεμακαρι φιλε μακαρι![]()
![]()
καλως τον αντι αυτουκαι το κωλαρακι σου ονειρο ειναι![]()
αντε υπνο μικρε
![]()
θα ειναι το ησυχαστηριο μου μετα απο τον αφανισμο του καριολοπουσταE οχι και μαυσωλειο....Τι ειν αυτα???
μακαρι φιλε μακαρι![]()
![]()
και το κωλαρακι σου ονειρο ειναι![]()
αντε υπνο μικρε
![]()
Οπωs εχω πει και παλιοτερα.....Ο Κοσμαs και ο Φοινικαs , εκ τηs τεφραs του αναγενναται.....Αρα τσαμπα ο κοποsθα ειναι το ησυχαστηριο μου μετα απο τον αφανισμο του καριολοπουστα![]()
Θα χεσω μεσα στο στομα σου και θα σου ραψω τα χειλάκια σου μετα με σακοράφα![]()
την συμπαθω την βιολετταΠρεπει να παει να φιλησει τα ποδια της πορνης της Βιολεττας , που ευτυχως για τον Βατραχο ηταν αυτη και δεν βγηκε πρωτος και στην ψηφοφορια που εχουμε τωρα .....
καποια στιγμη θα κρεμαστει δεν μπορειΟπωs εχω πει και παλιοτερα.....Ο Κοσμαs και ο Φοινικαs , εκ τηs τεφραs του αναγενναται.....Αρα τσαμπα ο κοποs![]()
![]()
![]()
ξυρισου βαψου φορα μινι και τακουνακια μωρη γαμιολα και ελατώρα τελειώνω τα σπαράγγια κι έρχομαι να σε κατουρήσω![]()
Οπωs εχω πει και παλιοτερα.....Ο Κοσμαs και ο Φοινικαs , εκ τηs τεφραs του αναγενναται.....Αρα τσαμπα ο κοποs![]()
![]()
![]()
εισαι φετιχιστης μαν;δεν σου φτανει απλα να φοραει το αρωμα του;ξυρισου βαψου φορα μινι και τακουνακια μωρη γαμιολα και ελα![]()
εισαι φετιχιστης μαν;δεν σου φτανει απλα να φοραει το αρωμα του;
τώρα τελειώνω τα σπαράγγια κι έρχομαι να σε κατουρήσω![]()
κρεμασου εσυ και θα βρουμε την ακρη εμειςμαν αυτοί οι ψυχοπαθείς τρέμουν μήπως σταματήσω να μπαίνω θα είναι για κρέμασμα μετά ;)
Ολα αυτα εγω τα λεω εμμονεs !!!!!!!!!!Διατηρω οπωs παντα την ψυχραιμια μουμαν αυτοί οι ψυχοπαθείς τρέμουν μήπως σταματήσω να μπαίνω θα είναι για κρέμασμα μετά ;)