συνεχιζεις να γαμας τα γραφω ολα συνεχισεμαν η διαφορά του βάρου με μια καφετιέρα είναι ότι ο βάρος λειτουργεί χωρίς ρεύμακατά τα άλλα και οι δύο φτιάχνουν καφέ και όταν παλιώσουν παίρνουμε άλλο
![]()

συνεχιζεις να γαμας τα γραφω ολα συνεχισεμαν η διαφορά του βάρου με μια καφετιέρα είναι ότι ο βάρος λειτουργεί χωρίς ρεύμακατά τα άλλα και οι δύο φτιάχνουν καφέ και όταν παλιώσουν παίρνουμε άλλο
![]()
γαμας και σπερνεις λογιε και μεντορα του μπου.Να τα λες αυτα και στο κοριτσι σου να καυλωνει![]()
διαφωνω σου λεω διαφωνωμαν με τέτοια σήμερα δεν ρίχνεις γκόμενες κερδίζεις βλέμματα απαξίωσης και οίκτου![]()
συνεχιζεις να γαμας τα γραφω ολα συνεχισε![]()
επιστρέφοντας από την δουλειά συνάντησα μια γριά στον δρόμοτην χαιρέτησα μα δεν αποκρίθηκε
μετά πέρασε ένα μηχανάκι και την έκανε άλμα
πήρα την σακούλα που κρατούσε και μαγείρεψα τα χόρτα
![]()
εχω θεμα μανμαν με τέτοια σήμερα δεν ρίχνεις γκόμενες κερδίζεις βλέμματα απαξίωσης και οίκτου![]()
;)εχω θεμα μαν
ριχνω γκομενες μολις με δουν
αλλα με το που ανοιξω το στομα μου χανονται
συμβουλεψε με![]()
εχω θεμα μαν
ριχνω γκομενες μολις με δουν
αλλα με το που ανοιξω το στομα μου χανονται
συμβουλεψε με![]()
τοσο βρωμιαρης; :Sμπορεί να βρωμάει η ανάσα του ;)
τοσο βρωμιαρης; :S
:S :S :S μαλακα μπαρετου σκάει γλωσσόφιλα το μπος έχεις μυρίσει ποτέ σκυλοτροφές με συκώτια και μαλακίες :S
Θα τηs λεει καμμια φραση αγρια................τοσο βρωμιαρης; :S
ξερει ο κοζμαςΘα τηs λεει καμμια φραση αγρια................
Θελει κατι ηρεμο εξυπνο και γλυκο.......Δεν υπαρχει στοκ ομωs
Εγω οσα ηξερα τα ειπα.......Μετα το..."Αντε χασου" μου κοπηκε η ορεξηξερει ο κοζμας![]()
επιστρέφοντας από την δουλειά συνάντησα μια γριά στον δρόμοτην χαιρέτησα μα δεν αποκρίθηκε
μετά πέρασε ένα μηχανάκι και την έκανε άλμα
πήρα την σακούλα που κρατούσε και μαγείρεψα τα χόρτα
![]()
μονο κοζμας μονο κοζμας λεμεΕγω οσα ηξερα τα ειπα.......Μετα το..."Αντε χασου" μου κοπηκε η ορεξη
http://[URL unfurl="true"]www.econews.gr/wp-content/thumbnails/37029.jpg[/img[/URL]]
[/quote]καλως τον τιμημενο αγροτη :2on1: