gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
γεια σου κελλυ καυλιαρα ;)που ειναι τα αγορια μου?
γεια σου κελλυ καυλιαρα ;)που ειναι τα αγορια μου?
τον γαμησες μαν :-γεια σου κελλυ καυλιαρα ;)
παλι εδω εισαι μωρη συγγρου 144....που κανεις πιατσα στη συγγρου και σε ξεκωλιαζουν 144 πακηδες την ωραΜωρή βρωμοκώλα σκρόφα, γιατί ρωτάς; Φοβάσαι μήπως σου φάει τα πελατάκια;
μολις γυρισα φιλε.Ηρθαν να με παρουν λογω τεχνικου προβληματος και καταλαβαινεις
μολις γυρισα φιλε.Ηρθαν να με παρουν λογω τεχνικου προβληματος και καταλαβαινεις
κριμα ηθελα να τον ασταρωσω λιγο τον μπινεδακο.Ο κοντοπουτανος παπακωλ ειναι μεσα;
κριμα ηθελα να τον ασταρωσω λιγο τον μπινεδακο.Ο κοντοπουτανος παπακωλ ειναι μεσα;
το Κοσμα ειναι με την γυναικα του , και ροχαλιζουν μαζι , αυτη ριχνει και καμια κλανια κιολας ..
καννει την προικα του μαζευει λεφτα να παντρευτει σε κανα ξωκκλησιοχι ,,, μαλλον του κοψανε το νετ και μπαινει με χρονοκαρτα ....
Ειπαμε, ειναι απασχολημενος με μια οντισιον...οχι ,,, μαλλον του κοψανε το νετ και μπαινει με χρονοκαρτα ....
καλα ποσουι τον γαμανε;μπα για πρωκτοραφη ειναιΕιπαμε, ειναι απασχολημενος με μια οντισιον...
καλα ποσουι τον γαμανε;μπα για πρωκτοραφη ειναι
λεω να του ριξω και εγω μια πουτσια ετσι για το καλοελα ντε , μπορει να ξεκινησε να πηδιεται για την καινουργια ταινια του Παπακαλιατη , βγαινει την επομενη χρονια , οποτε ξεκινησε απο νωρις για να καβατζωσει το ρολο
λεω να του ριξω και εγω μια πουτσια ετσι για το καλο
θα του κανω προταση να τον φιλοξενησω τις γιορτες.Ολα πληρωμενα.Φαι,ποτα,βολτες,μανω,μασκαρα και πουτσες καθε βραδυ γαμηθηκα να γραψω ενα ποστμε την φορα που εχει παρει δεν θα καταλαβει τιποτα
θα του κανω προταση να τον φιλοξενησω τις γιορτες.Ολα πληρωμενα.Φαι,ποτα,βολτες,μανω,μασκαρα και πουτσες καθε βραδυ γαμηθηκα να γραψω ενα ποστ
χαχαχαχαχαχαχαχααχαμα το δει αυτο το ποστ ετοιμασου να σου ζαλισει τ αρχιδια μεχρι να κατεβει ....αυτος για τσαμπα δινει μεχρι και λαβυρινθο του αυτιου