kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
μαν ο τύπος έχει την γιάννα αγγελοπούλου στο άβαταρ τι να λέει
αδαη....μαν ο τύπος έχει την γιάννα αγγελοπούλου στο άβαταρ τι να λέει
mproyklhsτσατσοι
ερχεται ο μπεεμβακιας να σε δειρεισεισμος
Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 20.09 το βράδυ στη βορειοδυτική Εύβοια, μεταξύ Ιστιαίας και Αιδηψού.σεισμος
θα τον συνθλιψωερχεται ο μπεεμβακιας να σε δειρει
mproyklhs
εκλασε ο νωνδαςΣεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 20.09 το βράδυ στη βορειοδυτική Εύβοια, μεταξύ Ιστιαίας και Αιδηψού.
Σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του Ευρωπαϊκού Σεισμολογικού Κέντρου ο σεισμός είχε μέγεθος 4.8R.
εδωσε σημαδια για την θεικη του παρουσια τυπε
εκλασε ο νωνδας
ρευτηκε ;)
εκλασε ο νωνδας
αν κλασει καταστραφηκαμε :Sρευτηκε ;)
αν κλασει καταστραφηκαμε :S
αν κλασει καταστραφηκαμε :S
τοτε πρεπει να τον στειλουμε επειγωντος επισκεψη στη βουλη
Monolithi
Γειά σε όλους!
Επέστρεψα από διακοπές και ήθελα να σας πω ένα περιστατικό των διακοπών μου.
Επειδή μέναμε με κάτι συγγενείς μου εγώ και ο φίλος μου ήταν ντεκαβλε η όλη φάση,και ψάχναμε με το αμάξι να βρόυμε καμμια ερημιά να το κάνουμε,και πάμε στο Μονολίθι(παραλία στην Πρέβεζα).
Πάμε σε ένα beach bar που είχε τις ξαπλώστρες έξω το κάνουμε,τέλειωσε με πίπα (ποιος τυχερός έκατσε το πρωί στην ξαπλώστρα που έφτυσα δεν ξέρω )
Και όπως φεύγαμε είδαμε έναν ξαπλωμένο Πακιστανό μέσα στο μπαρ σε καναπέ,που μετά βγήκε έξω(μήπως μας πέρασε για κλέφτες?) και φύγαμε.
Έχετε καμμιά παρόμοια εμπειρία?
Ρε συ ελα παραδεξου το,εισαι ο μικροτσουτσουνος για αυτο την εχεις αχτι,ετσι;Πως και δεν πηρες και του πακιστνου τα φλοκια μωρη ;
Ντραπηκες μηπως το αγορι σου ;
αλλα ξεχασα εσυ εισαι γυναικα υψηλου επιπεδου ...
τα τσιμπουκια της νιμερτις μενουν στην αιωνιοτηταΡε πριν τρια χρονια υποτιθεται οτι εγινε...Ακομα απαντατε????
Σαν τα προστιμα τηs εφοριαs ενα πραμα......Μετα θανατον