axaxouxas
Γαμάω & Δέρνω
Βουνο με ΒΟΥΝΟ δεν σμιγει
Προφίλ
Απ: Πάμε γιά μπάλλα ;
« Απάντηση #3942 στις: Σήμερα στις 08:59:26 μμ »
Το σκορ διακυμανθηκε σε πολυ υψηλα επιπεδα για την ομαδα του ΑΧΑΧΟΥΧΑΙΚΟΥ η οποια επικρατησε τελικα με σκορ 11-3
Οι αντιπαλοι εχασαν και ενα πεναλτυ που το εστειλαν στις μπεκατσες ενω ευτυχησαν στο δευτερο που παραλιγο να πιασω......
Δικαιολογιες δεν χωρανε για την δυναμικη των δυο ομαδων ....
Μια πιο δικαιη μοιρασια θα ηταν να ειχαμε εμεις καποιον εκ των ΜΑΚΗ Η ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ και να παραχωρουσαμε καποιον εκ των ΤΣΕΓΓΙΕΝ ΤΖΙΠ !!!!!!!!!
Παμε τωρα σε κατι που δεν μου αρεσε καθολου τοσον καιρο και πρεπει να το πω......
ΔΕΧΟΜΑΙ την αρνητικη κριτικη απαξιωσης και την κοροιδια εδω και πολυ καιρο χωρις να εχω μιλησει ακομη.....
Μερικες προτασεις .........
1 - τερματοφυλακας ρισπεκτ ολα μεσα
2 - τα αουτ τα βαζει γκολ
3 - ειμαστε πενηνταρηδες και δες ποιον εχω τερματοφυλακα.....
4 - παιξε σαν να ειμαστε 0-0
5 - φυγε απο το τερμα ( σε πεναλτυ )
Ωπα ωπα ρε παιδια για σταθειτε λιγο.....
Παιζουμε σε επαγγελματικο επιπεδο και δεν το ξερω ?
Παιζουμε για καποιο κερδος και δεν το γνωριζω ?
Ειπα ποτε οτι ειμαι ο Σαργκανης ο Οικονομοπουλος η ο Βαντζικ η οποιος αλλος ?
Για να μην σας χαλαω την Ομαδα και μιας και δεν υπαρχει μια στοιχειωδης εμπιστοσυνη και μιας και δεν δεχομαι την θεση του "συμπληρωματος" η οποιαδηποτε αλλη "χαρη" αν υπαρχει κι αυτη η λογικη......
Σας ελευθερωνω την θεση να μην δεχεται η ομαδα τα κοροιδιστικα ομολογουμενως γκολ που δεχομαι μερικες φορες .......
Αν θελετε να ερχομαι να σας καμαρωνω να παιζετε και σε καμια μασαμπουκα ΩΣ ΦΙΛΟΣ εχει καλως .......
Εξαλλου τι να περιμενει κανεις απο εναν υπερβαρο 130 κιλων που στο ημιχρονο τα φτυνει λογω βαρους .... και τα ακουει κι απο πανω ......
Ερχομαι μονο για την πλακα, τον χαβαλε και την παρεα χωρις να με ενδιαφερει ποσα γκολ θα δεχτω και πως θα τα δεχτω ειτε φαω 1 ειτε φαω 500 !!!!!!!!!
Συγκρισεις και κοροιδιστικα σχολια δεν μπορω να τα δεχτω γιατι νιωθω με μειωνουν και δεν το ανεχτηκα ποτε στην ζωη μου αυτο απο πουθενα και απο κανεναν.......
Θα μπορουσα να πω πολλα κοροιδευτικα σχολια κι εγω με την σειρα μου για παρα πολλους αλλα δεν το εκανα ποτε γιατι σεβαστηκα ορισμενα πραγματα και κατανοησα μερικες καταστασεις καθως και παρα πολλα αλλα.....
Αν το βλεπετε λοιπον τοσο σοβαρα και θελετε επαγγελματικο επιπεδο τερματοφυλακα η εστω ημιεπαγγελματικο ψαχτε να τον βρειτε ........
ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ !!!!!!!!
Τα σεβη μου και καλο βραδι !!!!!!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Σήμερα στις 09:03:54 μμ από axaxouxas »
Καταγράφηκε