Για αυτο λειπει αυτον τον καιρο; Υποτιθεται οτι γαμαει;να σταματησετε να βλεπετε την ζωη να περνα απο το παραθυρο.....να αρχισετε να γκαματε σαν τον κοσμα....οχι την χουφτα σας
Χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχχαχαχαχα.
Για αυτο λειπει αυτον τον καιρο; Υποτιθεται οτι γαμαει;να σταματησετε να βλεπετε την ζωη να περνα απο το παραθυρο.....να αρχισετε να γκαματε σαν τον κοσμα....οχι την χουφτα σας
τι λειπει ρε τον ξεκωλιαζαμε με τον νιπλ πριν λιγοΓια αυτο λειπει αυτον τον καιρο; Υποτιθεται οτι γαμαει;
Χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχχαχαχαχα.
αυτο πονεσενα σταματησετε να βλεπετε την ζωη να περνα απο το παραθυρο.....να αρχισετε να γκαματε σαν τον κοσμα....οχι την χουφτα σας
εισαι καλα;εχεις πυρετο;αυτο πονεσε
Τα χειροτερα αβαταρ βαζεις εσυ.αυτο πονεσε
oxi μου επεσε βαρυ που ενω εμεις ειμαστε μεσα ο κοσμας γκαμαει εκει εξωεισαι καλα;εχεις πυρετο;
αν γαμαει ο κοζμας εγω γινομαι κοριτσιoxi μου επεσε βαρυ που ενω εμεις ειμαστε μεσα ο κοσμας γκαμαει εκει εξω
καλο κλωναρι του παπατρολη κι αυτος...........επισης ο αμπαλουτσακε που ειναι;μου ελειψε
ελα ρε φιλε τρομαξα που ησουν;
καλο κλωναρι του παπατρολη κι αυτος........
που ειναι ο πουστρονανος ρε;ο Παπατρολης ψοφησε .... εγινε και ενα καλο αυτες τι μερες ..
που ειναι ο πουστρονανος ρε;
κατσε να του ριξουμε ενα βιασμο ρε πρωτα ψυχη σωμα και μυαλο και μεταΣε κανα φερετρο ευχομαι ...
που ειναι ο πουστρονανος ρε;