memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τι δουλεια εχεις εσυ εδω?γατακια ολα
τι δουλεια εχεις εσυ εδω?γατακια ολα
νεα ταξη πραγματωντι δουλεια εχεις εσυ εδω?
εσύ δηλαδή έχεις δουλειά;τι δουλεια εχεις εσυ εδω?
φανταζομαι γνωριζεις πως εδω επικρατει νωντοχουντα-νωντονομος να μαστε ξηγημενοι απο την αρχη ε? μην εχουμε παρεξηγησεις και κλαματα στην πορειανεα ταξη πραγματων
na σφαξουμε το μοσχο τον σιτευτογατακια ολα
εγω εχω απο αυτες που με πληρωνουν, οχι σαν τις δικες σου που πληρωνεις αληθεια γιατι γραφεις δωρεαν εδω? ε?εσύ δηλαδή έχεις δουλειά;
βαρουληna σφαξουμε το μοσχο τον σιτευτο
αλλα επειδη δεν εχουμε μοσχο να σφαξουμε τον γκεοτρολη
νιαουφανταζομαι γνωριζεις πως εδω επικρατει νωντοχουντα-νωντονομος να μαστε ξηγημενοι απο την αρχη ε? μην εχουμε παρεξηγησεις και κλαματα στην πορεια
μπαρουλης....ταφτααρ....αχαχουχας.....αυτο δεν ειναι θρεντ....ο κυκλος των χαμενων ρεμαλιων ειναι....na σφαξουμε το μοσχο τον σιτευτο
αλλα επειδη δεν εχουμε μοσχο να σφαξουμε τον γκεοτρολη
η βιολεττα ειχε την τυχη που της αξιζε μιας και εβγαζε γλωσσα στους νωντοτυπους.....νο μερσυ σε κανεναν μπαρουληαν ειχα και τη βιολεταρα να της εριχνα μερικα μανικια θα ηταν σουπερ
αν ειχα και τη βιολεταρα να της εριχνα μερικα μανικια θα ηταν σουπερμπαρουλης....ταφτααρ....αχαχουχας.....αυτο δεν ειναι θρεντ....ο κυκλος των χαμενων ρεμαλιων ειναι....
Άμα σου ρίξω εγώ μερικά μανίκια να δεις τι σούπερ που θα περάσειςαν ειχα και τη βιολεταρα να της εριχνα μερικα μανικια θα ηταν σουπερ
αφου δεν το εχεις το αντρουα μωρη τσιγκολελεταΆμα σου ρίξω εγώ μερικά μανίκια να δεις τι σούπερ που θα περάσεις
Το βλέπεις πολύ αντρούα να θες να πηδήξεις άλλον άντρα;αφου δεν το εχεις το αντρουα μωρη τσιγκολελετα
μη με προκαλεις εμεναΆμα σου ρίξω εγώ μερικά μανίκια να δεις τι σούπερ που θα περάσεις
Βρε και εσένα θα βιάσω και το κοπρόσκυλο σου θα φολιάσω και θα σου κλέψω και το οικοπεδάκι στην Μύκονο να πάω για πικ-νικ με τον Τρύφωναμη με προκαλεις εμενα
μη με προκαλεις
ειναι τεραστια μεταμορφωση, εαν σκεφτεις πως μεχρι τωρα τον επαιρνες και εδινες γλωσσοφιλα σε κατι μουσατουςΤο βλέπεις πολύ αντρούα να θες να πηδήξεις άλλον άντρα;
σου πληρωνω τα εισητηρια να ερθεις να με βρειςΒρε και εσένα θα βιάσω και το κοπρόσκυλο σου θα φολιάσω και θα σου κλέψω και το οικοπεδάκι στην Μύκονο να πάω για πικ-νικ με τον Τρύφωνα
αμα φτασεις να του πληρωνεις και τα εξοδα για να τον πηδηξεις, το αμεσως επομενο βημα ειναι σχεση μπαρουλησου πληρωνω τα εισητηρια να ερθεις να με βρεις
να δουμε ποιος θα γαμηση ποιον
για τα υπολοιπα ειναι αναξια σχολιασμου