alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Λες ε? Φαντασου ποσο με ειχε απασχολησει το θεμα.Αφου μονος σου το ξερασες αυτο ρε Αλεξ , ειδες τι κανουν τα γεράματα
Λες ε? Φαντασου ποσο με ειχε απασχολησει το θεμα.Αφου μονος σου το ξερασες αυτο ρε Αλεξ , ειδες τι κανουν τα γεράματα
Σιγά την μαγκιά να κρατάς αρχείο.Μόνος σου το χεις πει, ρε.
Φλυαρείτε και έχετε κάνει τον έκτορα αρχιμάγκα εδώ μέσα.
Μόνος σου το χεις πει, ρε.
Φλυαρείτε και έχετε κάνει τον έκτορα αρχιμάγκα εδώ μέσα.
Σιγά την μαγκιά να κρατάς αρχείο.
Αρχηγε μου, λες να θυμαμαι και τα 33.000 ποστς που εχω κανει εδω μεσα?Μόνος σου το χεις πει, ρε.
Φλυαρείτε και έχετε τον έκτορα αρχιμάγκα εδώ μέσα.
δε μαρεσει το υφος που το λες. γιατι εχεις κανα καλυτερο αρχιμαγκα να προτεινεις να εχουνε?
Αρχηγε μου, λες να θυμαμαι και τα 33.000 ποστς που εχω κανει εδω μεσα?
Τις προαλλες μου ελεγε καποια "θυμασαι που ειχαμε μιλησει και μου ειχες πει αυτο κι αυτο" και ελεγα "ναι, ναι." τι να της πω?? Οτι ηταν σαν να το ακουγα πρωτη φορα?
Η πλακα ηταν οτι καποια στιγμη μιλαγα στο τσατ του κοσμο, και μια κοσμοτέτοια εβγαλε δημοσια ενα ποσταρισμα μου εδω μεσα, που ελεγα οτι στο κοσμο πρεπει να εισαι πολυ βλακας για να μπεις.
![]()
Βγάλε φωτογραφία τον κώλο σου να τον βάλω.εσυ γιατι εβαλες το κοτοπουλο για αβαταρ ?
Και η ηρωική του εξοδος...Kαημενο πες το παιδι σου μωρη βρωμιαρα !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βγάλε φωτογραφία τον κώλο σου να τον βάλω.
Μπα.....Και η ηρωική του εξοδος...
Μόνο επειδή τον κατούρησε ο έκτορας....κάτι άλλο δεν νομίζω να τον έκοψε αυτόν,τσίπα και ήθος μηδέν.Στα αρχιδια μου ρε τσοπανη μπαγλαμα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δε μαρεσει το υφος που το λες. γιατι εχεις κανα καλυτερο αρχιμαγκα να προτεινεις να εχουνε?
Τις προαλλες μου ελεγε καποια "θυμασαι που ειχαμε μιλησει και μου ειχες πει αυτο κι αυτο" και ελεγα "ναι, ναι." τι να της πω?? Οτι ηταν σαν να το ακουγα πρωτη φορα?
Η πλακα ηταν οτι καποια στιγμη μιλαγα στο τσατ του κοσμο, και μια κοσμοτέτοια εβγαλε δημοσια ενα ποσταρισμα μου εδω μεσα, που ελεγα οτι στο κοσμο πρεπει να εισαι πολυ βλακας για να μπεις.
![]()
Είδες ο "καλούλης" πως μεταλλάχθηκε?Και η ηρωική του εξοδος...
![]()
Αυτός πάντα μεταλλαγμένος ήταν.Είδες ο "καλούλης" πως μεταλλάχθηκε?
Κλασικη περίπτωση ανερμάτιστου υστερικούλη ανώριμου και κομπλεξικού, μηδέποτε ενηλικιωθέντος.Είδες ο "καλούλης" πως μεταλλάχθηκε?
Ναι, σαν alex71 μπαινω.Και στο κόσμο μπαίνεις σαν alex71; :S
Έχε το νου σου γιατί σου ξεφεύγουν και ΠΔ και κάνα τσακάλι μπορεί εύκολα να σε ταυτοποιήσει.
Και οι καιροί είναι πονηροί.
Έχεις και σπουδές ψυχιατρικής ή ψυχολογίας;Κλασικη περίπτωση ανερμάτιστου υστερικούλη ανώριμου και κομπλεξικού, μηδέποτε ενηλικιωθέντος.
Κριμα πραγματικα.