lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
φυσικα θα επανελθουν,.....εσενα θα ρωτησουμε;Δεν φταίω εγω... Καποια στιγμη θα επανέλθουν.... Οπως η λουκ σημερα...![]()
Μην καρφώνεσαι οτι ολοι αυτοι ειναι κλώνοι σου...φυσικα θα επανελθουν,.....εσενα θα ρωτησουμε;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και σενα αμα λαχει σε κανω να μην ποσταρεις αφου εισαι κλωνος μου οποτε μην μου την μπαινεις....Μην καρφώνεσαι οτι ολοι αυτοι ειναι κλώνοι σου...![]()
![]()
![]()
Καρφώνεσαι στον νώντα...και σενα αμα λαχει σε κανω να μην ποσταρεις αφου εισαι κλωνος μου οποτε μην μου την μπαινεις....![]()
![]()
παντως ειδες ποσα ξερω για τα μπουρδελα διπλα;εχω κανει πτυχιακη...αν ενωθουμε με σενα τον θεσσαλο και κανα δυο ακομα κλωναρακια που εχω και γραφαν κριτικες θα γινουμε νο1 αξιολογητης....θα τον φαμε τον τσεγιεν.....Καρφώνεσαι στον νώντα...
Και πως δηλαδη θα ενωθούμε εμεις οι 2??παντως ειδες ποσα ξερω για τα μπουρδελα διπλα;εχω κανει πτυχιακη...αν ενωθουμε με σενα τον θεσσαλο και κανα δυο ακομα κλωναρακια που εχω και γραφαν κριτικες θα γινουμε νο1 αξιολογητης....θα τον φαμε τον τσεγιεν.....![]()
θα κανουμε αιτημα στον αδμινιστρατορα...ο θεσσαλος εχει εναν σεβαστο αριθμο κριτικων...Και πως δηλαδη θα ενωθούμε εμεις οι 2??![]()
![]()
Χεσε τον θέσαλο![]()
Να κάνεις κλικ στης διαφημήσεις που εχω στο μλογκ καθημερινά....επειδη εγω εχω 153 κριτικες και συ 62 θα προβω σε εξαγορα πακετου μετοχων και θα παρω την πλειοψηφια στο ΔΣ ....![]()
![]()
ποσο τις πουλας;![]()
![]()
κανω,.....Να κάνεις κλικ στης διαφημήσεις που εχω στο μλογκ καθημερινά....![]()
Τοτε οκ...κανω,.....![]()
![]()
καλα αμα εγραφα εγω απο παλια θα ημουν με 400 κριτικες.....Τοτε οκ...Καλα ναι 63 ,και αμα εγραφα και τοσες που δεν χω γράψει γιατη βαριέμαι πανε γυρω στης 80
![]()