life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Eχουμε συνωμοσια........σιωπηs.........Δεν μπορει να ξερειΕίναι τόσοιοιοιοι πλλοί,βρες κάτι άλλο για αναγνώριση!!!![]()
Αστην να ψαχνει
Eχουμε συνωμοσια........σιωπηs.........Δεν μπορει να ξερειΕίναι τόσοιοιοιοι πλλοί,βρες κάτι άλλο για αναγνώριση!!!![]()
Είναι τόσοιοιοιοι πλλοί,βρες κάτι άλλο για αναγνώριση!!!![]()
Την αφήνω την ψωριάρα,την αφήνω,πάρε ποπ κορν θα έχει γέλιο...Eχουμε συνωμοσια........σιωπηs.........Δεν μπορει να ξερει
Αστην να ψαχνει![]()
Ειναι καλο κοριτσι....παρ ολα αυτα, απλα δεν χρειαζεται να τα ξερει ολαΤην αφήνω την ψωριάρα,την αφήνω,πάρε ποπ κορν θα έχει γέλιο...
Καλά μόλις αρχίσει να λειτουργεί το μυαλό της άνοιξε κ μία σαμπάνια!!!![]()
Καλό κορίτσι είναι κανείς δεν το αμφισβητεί,νιονιό όμως νιετ...Ειναι καλο κοριτσι....παρ ολα αυτα, απλα δεν χρειαζεται να τα ξερει ολα![]()
ρε μαλακα!!!!!!!!!!!!!!!εσυ εισαι?!πφφφφ...μονος σου καρφωνεσαι...Καλό κορίτσι είναι κανείς δεν το αμφισβητεί,νιονιό όμως νιετ...
Ντάξει όπως κάθε γυναίκα,εκτός από τις Ρωσίδες που έχουνε τα πάντα...![]()
Εδω που τα λεμε μεταξυ μαs.....οχι οτι οι Ρωσσιδεs εχουνε νονιο....οχι δεν θα τολεγαΚαλό κορίτσι είναι κανείς δεν το αμφισβητεί,νιονιό όμως νιετ...
Ντάξει όπως κάθε γυναίκα,εκτός από τις Ρωσίδες που έχουνε τα πάντα...![]()
Ναι ρε γμτ κ παιδεύτηκα τόσο να μείνω κρυφός!!!ρε μαλακα!!!!!!!!!!!!!!!εσυ εισαι?!πφφφφ...μονος σου καρφωνεσαι...
Ακριβώς αυτό εννοούσα,γυναίκα με νιονιό δεν υπάρχει εξυπακούεται...Εδω που τα λεμε μεταξυ μαs.....οχι οτι οι Ρωσσιδεs εχουνε νονιο....οχι δεν θα τολεγα
Παντωs στητο βυζι εχουνε![]()
![]()
![]()
Ακριβώς αυτό εννοούσα,γυναίκα με νιονιό δεν υπάρχει εξυπακούεται...
Δεν ήσουνε Ελλάδα;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ποσο μου λειψαν οι μαλακιες σας~!!
Σ αρεσε ε?????
Τελικα το τσιγαρο και η μαλακια δεν κοβονται ρε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ποσο μου λειψαν οι μαλακιες σας~!!
Δεν ήσουνε Ελλάδα;;;![]()
sei andato roma puta?anch'io![]()
![]()
Τα βρουτάλ αρσενικά είμαστε λίγα σήμερα ναι,όλοι gay έχουνε γίνει!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ελλαδα ημουν απλα δεν ειχα την τυχη να εχω γυρω μου ατομαρες σαν εσας! :'(
Απο φατσα θα ελεγα οτι ειναι ...μετριεs εωs συμπαθητικεs μ ολο το σεβασμο!!!!!!!!!!σα δε ντρέπεσαι
[size=2pt]γιατί από φάτσα ειν καλύτερες?[/size]
![]()