kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Επίσης τέτοιος ψάρακας που ήταν όχι ξεκούμπωτο, ούτε στον ύπνο του δε θα έβγαζε το χιτώνιο
μαν η σιωπή δηλώνει ενοχή
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Επίσης τέτοιος ψάρακας που ήταν όχι ξεκούμπωτο, ούτε στον ύπνο του δε θα έβγαζε το χιτώνιο
εγω πηγα στα 18 τυπε. εγραφα στο μπου απο το πσ των αξιωματικωνθα σου κοπούν τα γελάκια εκείνο το πρωί που θα παρουσιαστείς![]()
θα σου κοπούν τα γελάκια εκείνο το πρωί που θα παρουσιαστείς![]()
σε τοσες χωρες εχω παει μονο στην ελλαδα υπαρχει αυτο.γαμω την πουτανα μου δλδΜόνος σου θα πας; Στην Ελλάδα τύπε πρέπει να 'χεις παρέα για να γνωρίσεις μουνιά. Ακόμα και στη "εναλλακτική" σκηνή. Θα έχει πάντως.
αναμενομενομας γάμησε![]()
![]()
εχει κανα μουνι η θα ειναι μερικοι παπαρες ντιμενοι τουαιλαιτ μπακουρια![]()
εγω πηγα στα 18 τυπε. εγραφα στο μπου απο το πσ των αξιωματικων![]()
![]()
Τωρα τουs κοπηκαν τα γελακια![]()
για πλακα σε λεμε το πουτανακι του σαϊτ?μας γάμησε![]()
![]()
Πωs λεμε οταν νυχτα περπατειs..................
για να σουβλίσεις εν μια νυκτί που θες μόνο σε λάιβ... ;) (που και πάλι δύσκολο αν είσαι εντελώς ξεκάρφωτος της φάσης)
σε μπαράκια και λοιπά κατά 90% ο κλασικός ξενέρωτος κόσμος παίζει παντού![]()
για πλακα σε λεμε το πουτανακι του σαϊτ?![]()
θα πρεπει να εχω το σισιε με τα μιλφοκονε τελικα. ειμαι αρκετα handsome και θα μου την πεφτουνγια να σουβλίσεις εν μια νυκτί που θες μόνο σε λάιβ... ;) (που και πάλι δύσκολο αν είσαι εντελώς ξεκάρφωτος της φάσης)
σε μπαράκια και λοιπά κατά 90% ο κλασικός ξενέρωτος κόσμος παίζει παντού![]()
μας γάμησε![]()
![]()
δε θα στοιχηματιζα τα λεφτα μου σε αυτο ;)πιστεύω ότι δεν το εννοείτε στα σοβαρά ναι![]()
εμενα το πρωινο που με εχωσαν μαγειρια με 40 βαθμους το καλοκαιρι στον πορο.ηταν αισχοςΠλάκα πλάκα εκείνο το πρωινό μου είχε γαμηθεί η ψυχολογία, μπροστά μου ο σάντος φαινόταν χαζοχαρούμενος
Πλάκα πλάκα εκείνο το πρωινό μου είχε γαμηθεί η ψυχολογία, μπροστά μου ο σάντος φαινόταν χαζοχαρούμενος
δε θα στοιχηματιζα τα λεφτα μου σε αυτο ;)![]()
πιστεύω ότι δεν το εννοείτε στα σοβαρά ναι![]()
θα πρεπει να εχω το σισιε με τα μιλφοκονε τελικα. ειμαι αρκετα handsome και θα μου την πεφτουν![]()