The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
Ελπιζω να μπλοφάρετε. :S
Από ότι θα έχετε αντιληφθεί από την μέχρι τώρα παρουσία μου στον παρόντα ισότοπο, δεν το συνηθίζω.
Ελπιζω να μπλοφάρετε. :S
Δεν βαριέστε.Από ότι θα έχετε αντιληφθεί από την μέχρι τώρα παρουτσία μου στον παρόντα ισότοπο, δεν το συνηθίζω.
:-Δεν ειναι να εμπιστευεσαι γυναικα τελικα :-
Δεν βαριέστε.
Καλή καρδια.
μεγαλο πλειμποι ο αλεξιος...Πώς!!! Πώς!!!
Ο Αλέξιος ο εβδομηκοστός πρώτος. Εχει σουξέ....
Γερή να λέτε... διότι εγώ παρά λίγο να πάθω έμφραγμα.
Παρα λιγο να σας παρω στο λαιμο μου δηλαδη?Γερή να λέτε... διότι εγώ παρά λίγο να πάθω έμφραγμα.
δεν εχουμε βρει καινουργιο γιουσουφακι ,οποτε τον χρειαζομαστε προς το παρονβγηκαν φημες οτι απαξιωθηκες πληρως τυπε και οτι εσπασες ψυχολογικα τυπε :S
μεγαλο πλειμποι ο αλεξιος...
μιλησε το βρεφοςΌπως το πάρει κανείς το πρώτο συνθετικό.
δεν βαριέστε...τι σήμερα τι αύριο
το μοιραίον φυγείν αδύνατον![]()
ειναι γραφτο. μου το ειπε το μεντιουμδεν βαριέστε...τι σήμερα τι αύριο
το μοιραίον φυγείν αδύνατον![]()
μιλησε το βρεφος![]()
Φοβούμαι οτι εχετε υψηλην σειραν προτεραιοτητος, στη λιστα τραμπουκισμου της γνωστης ομαδος.Τι βλέπω; Επιδιορθώσατε τον λουτήρα; Θα σας έρθω αργότερα να μου κάνετε ένα πλύσιμο στο κάτω κεφάλι. Κομπλέ όμως, μαζί με τα αμελέτητα.
Παρα λιγο να σας παρω στο λαιμο μου δηλαδη?
δεν τραμπουκιζουμε ευπαθεις ομαδες,οπως τα δροσερα αγορια τυπου ζαμπουνηΦοβούμαι οτι εχετε υψηλην σειραν προτεραιοτητος, στη λιστα τραμπουκισμου της γνωστης ομαδος.
Υποκρυπτεται καποιος συμβολισμος που δεν αντιλαμβανομαι?άλεξ ένας γέρος μου είπε ότι θα φωνάξει την αστυνομία γιατί λέει έτρεχα μπροστά από το σπίτι του με το αυτοκίνητο...
πως μπορώ να τον καταστρέψω δια της νομικής οδού ?![]()
Φοβούμαι οτι εχετε υψηλην σειραν προτεραιοτητος, στη λιστα τραμπουκισμου της γνωστης ομαδος.
δεν τραμπουκιζουμε ευπαθεις ομαδες,οπως τα δροσερα αγορια τυπου ζαμπουνη![]()
δεν τραμπουκιζουμε ευπαθεις ομαδες,οπως τα δροσερα αγορια τυπου ζαμπουνη![]()