lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
ο ολντ ντεβιλ ειναι χυστη μουo pakistanos erastis που χάθηκε;
ο ολντ ντεβιλ ειναι χυστη μουo pakistanos erastis που χάθηκε;
μαριε εμαθα πως η βιολετα εφυγε επειδη στραβωσε που την ψηφισαν πολλοι στην ψηφοφορια που εσυ εβαλεςΦθινει το chat. Περασμενα μεγαλεια.
σε λίγες μέρες γυρνάει ο κοτοσταμούλης ;)Φθινει το chat. Περασμενα μεγαλεια.
το ξέρω για πλάκα το έγραψα,γιατί άλλαξε acc όμως; :Sο ολντ ντεβιλ ειναι χυστη μου
ποιος γυρναει τυπε?σε λίγες μέρες γυρνάει ο ************* ;)
προφιλ αλλαξε χυστη,οχι accτο ξέρω για πλάκα το έγραψα,γιατί άλλαξε acc όμως; :S
oποιος γυρναει τυπε?
βατραχος εχει να μπει απο χθες το απογευμα
λετε να βρηκε γκομενα?
να τη σπιτωσε απο χθες και να ντρεπεται να μπει στο μπου μην τον περασει για ανωμαλο?
λετε να γαμαγε ολο το βραδυ και τωρα να κοιμαται ακομα?
![]()
ξεροχυνω με ρομαντικο μουστακι γκομενας στη φωτογραφια. Θα ηθελα να με γαργαλισει στα μπουτακια με αυτο.
με το πρωτο ποστ που θα κανει θα φαει συσσωρευμενο τραμπουκισμο μηνων και θα βαλει τα κλαμματα κανοντας προτου φυγει μια ακομη καταθεση ψυχης....
Οι αντρες καπως αλλιως φανταζονται δυο λεσβιες μαζι, η πραγματικοτητα μαλλον ειναι αυτη που περιγραφεις.![]()
με το πρωτο ποστ που θα κανει θα φαει συσσωρευμενο τραμπουκισμο μηνων και θα βαλει τα κλαμματα κανοντας προτου φυγει μια ακομη καταθεση ψυχης....![]()
με το πρωτο ποστ που θα κανει θα φαει συσσωρευμενο τραμπουκισμο μηνων και θα βαλει τα κλαμματα κανοντας προτου φυγει μια ακομη καταθεση ψυχης....![]()
ωραιο μαγαζί το noizκατι ξερω και μαλακιες δεν λεω
(ακομα με πιανουν τα γελια οταν θυμαμαι τις λεσβιοπουλες στο Νοιζ να θωπεύουν τους χοντρους κωλους των φιλεναδων τους)