lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
κορυφαιο ετσι? 

διαιτα ή τελειωσαν τα λεφτα;οχι γιατι δε θα φαω αποψε![]()
ααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχακορυφαιο ετσι?
![]()
δεν πεινωδιαιτα ή τελειωσαν τα λεφτα;![]()
και δεν σε λενε αρτεμη αλλα νωντα....δεν πεινω![]()
λαστφορλαιφ με λενε και δεν εχω φαει ποτε ραγουκαι δεν σε λενε αρτεμη αλλα νωντα....![]()
Γαλλικός όρος για ένα φαγητό κατσαρόλας με κρέας ή κοτόπουλο, λαχανικά και πηχτή σάλτσα.λαστφορλαιφ με λενε και δεν εχω φαει ποτε ραγου
βασικα δεν ξερω καν τι ειναι![]()
που να παει....γεμισαμε μαριους μακηδες και κλωνους....Σε καθε φραση και ενα κωλοδαχτυλο,που θα παει αυτο το site ηθελα να ξερα...
και που κολλαγε και το ειπα?Γαλλικός όρος για ένα φαγητό κατσαρόλας με κρέας ή κοτόπουλο, λαχανικά και πηχτή σάλτσα.
στην ταινια....την εχω μελετησει καλα....αλτανες ξερεις τι ειναι;και που κολλαγε και το ειπα?![]()
στην ταινια σωσταστην ταινια....την εχω μελετησει καλα....αλτανες ξερεις τι ειναι;![]()
![]()
αλτάνα, η: ιταλ. altana: μικρός ανθόκηπος -εξώστης, ταράτσαστην ταινια σωσταετρωγε ο αρμανδος και τα αδερφια του
οπως και να χει μαλακας εισαιμη χαιρεσαι
αλτανες?οχι δεν ξερωκαι δε θελω και να μαθω
μλκια λεξη ειναι
![]()
H πλακα ειναι οτι δεν ειμαι καν κλωνος αλλα νταξ αφου τοσο πια θελεις να το πιστευεις δεν σου χαλαω χατιρι...που να παει....γεμισαμε μαριους μακηδες και κλωνους....![]()
![]()
Ειναι αληθεια οτι σε εχει παρει ο γουλφακης?αντε ξαναμπες ως λουστ να ρωτησεις....μην αργεις...![]()
αυτο ηθελες να ρωτησεις ρε νωντα;ζηλευεις ε;Ειναι αληθεια οτι σε εχει παρει ο γουλφακης?