εισαι ο μαλακας ;)είναι κορυφή ρε ο τύπος...
κρατάει τους πάντες από τα αρχίδια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.478
- Πόντοι
- 12.756
είναι κορυφή ρε ο τύπος...
κρατάει τους πάντες από τα αρχίδια
οτι να ναι ειναι .... ρεμαλι απο τα λιγα
madoka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
κατσε μωρη κοτα να σου βαλω τα μαθηματα. την εχετε δει ξεφτερια εκει
στοιχημα ουτε java δεν ξερεις . εξαλλου τα μαθηματικα ειναι πιο δυσκολα απο τον προγραμματισμο
δες τα υποχρεωτικα και κυκλου
αντε κοτα.βγαζεις και γλωσσα
Πωωω, χτύπησα νεύρο τώρα ε; Ριλάξ. Χαλαρά. Μην βαράς κιόλας. ;)
Τα μαθηματικά είναι πιο δύσκολα λέει από τον προγραμματισμό, το άκουσα και αυτό. Τύφλα να έχουν το bash/DOS scripting, η SQL και η υλοποίηση ενσωματωμένων συστημάτων σε FPGA με χρήση Impulse C.
Αν πράγματι είναι τα μαθηματικά πιο δύσκολα σε εσάς από τον προγραμματισμό, τότε απλά δεν είστε πληροφορική. Αν τείνετε προς μαθηματικό, πάω πάσο ότι είναι δύσκολα. ;) Παινέψου για τα οικονομικά σας καλύτερα.
Περιττό να πω ότι το λινκ που μου έβαλες απλά με επιβεβαιώνει.
Μην μου τσαντίζεσαι όμως και μου πάθεις τίποτα. :-*
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.478
- Πόντοι
- 12.756
δινω υποσχεση θα τον γαμησω ασχημα ;)
Να τον πονεσεις θελει , ρωτα και τον Πακι που τον εχει τρελανει στην σφαλιαρα ;)
στραπονιασε τον ασχημα τον πουστρονεο λεμεΠωωω, χτύπησα νεύρο τώρα ε; Ριλάξ. Χαλαρά. Μην βαράς κιόλας. ;)
Τα μαθηματικά είναι πιο δύσκολα λέει από τον προγραμματισμό, το άκουσα και αυτό. Τύφλα να έχουν το bash/DOS scripting, η SQL και η υλοποίηση ενσωματωμένων συστημάτων σε FPGA με χρήση Impulse C.
Αν πράγματι είναι τα μαθηματικά πιο δύσκολα σε εσάς από τον προγραμματισμό, τότε απλά δεν είστε πληροφορική. Αν τείνετε προς μαθηματικό, πάω πάσο ότι είναι δύσκολα. ;) Παινέψου για τα οικονομικά σας καλύτερα.
Μην μου τσαντίζεσαι όμως και μου πάθεις τίποτα. :-*
δεν μιλαω για σφαλιαρες εγω.Θα του ξεσκισω ολο του το ειναι ;)Να τον πονεσεις θελει , ρωτα και τον Πακι που τον εχει τρελανει στην σφαλιαρα ;)
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
εισαι ο μαλακας ;)
πως μου μιλάς έτσι ?
οτι να ναι ειναι .... ρεμαλι απο τα λιγα
έλα ρε δεν είπαμε ότι είναι άγιος, αλλά όπως και να χει τα έχει βάλει κατά καιρούς με πολύ μεγάλα κεφάλια...
γνωρίζεις κανένα άλλο έλληνα δημοσιογράφο που να αγγίξει μεγαλύτερα σκάνδαλα ?
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.478
- Πόντοι
- 12.756
δεν μιλαω για σφαλιαρες εγω.Θα του ξεσκισω ολο του το ειναι ;)
καλα ρε τυπε , τοτε ριχτου καμια σφαλιαρα για να τον ζεστανεις και να καταλαβει τι θα περασει ;)
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Πωωω, χτύπησα νεύρο τώρα ε; Ριλάξ. Χαλαρά. Μην βαράς κιόλας. ;):-*
Μην μου τσαντίζεσαι όμως και μου πάθεις τίποτα.
αν του ξαναμιλήσεις έτσι έχεις φύγει ;)
madoka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
στραπονιασε τον ασχημα τον πουστρονεο λεμε
Τον έχω δει τι υφάκι και τουπέ έχει και η φάση είναι πως αυτός το ξεκίνησε.
Και φαινόταν σοβαρό και μετρημένο παιδί.
σταματα τις κενες απειλες ρε ΓΥΝΑΙΚΩΤΕ μην σου γαμησω τα σωθικααν του ξαναμιλήσεις έτσι έχεις φύγει ;)
να ξερεις θα τον γαμησω πρωτοςΤον έχω δει τι υφάκι και τουπέ έχει και η φάση είναι πως αυτός το ξεκίνησε.
Και φαινόταν σοβαρό και μετρημένο παιδί.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.478
- Πόντοι
- 12.756
πως μου μιλάς έτσι ?
έλα ρε δεν είπαμε ότι είναι άγιος, αλλά όπως και να χει τα έχει βάλει κατά καιρούς με πολύ μεγάλα κεφάλια...
γνωρίζεις κανένα άλλο έλληνα δημοσιογράφο που να αγγίξει μεγαλύτερα σκάνδαλα ?
ειναι εντελως ανηθικος ρε αυτος , δεν εχει μπεσα ...σε πουλαει για πλακα ...τα εχει βαλει για να του τα χωσουν , ουτως η αλλως δεν ειχε ποτε τιποτα εναντιον τους ? βρωμα εβγαζε ...
Τον Στεφανο Χιο
madoka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αν του ξαναμιλήσεις έτσι έχεις φύγει ;)
My work here is not yet done ;)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.478
- Πόντοι
- 12.756
να ξερεις θα τον γαμησω πρωτος
Ριξε και του Μαριου του πουλημενου κανα πουτσο , γιατι εχει παρει αερα η κωλοτρυπιδα του
ειναι εντελως ανηθικος ρε αυτος , δεν εχει μπεσα ...σε πουλαει για πλακα ...τα εχει βαλει για να του τα χωσουν , ουτως η αλλως δεν ειχε ποτε τιποτα εναντιον τους ? βρωμα εβγαζε ...
Τον Στεφανο Χιο
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Τον Στεφανο Χιο
καλά ο χιος δεν αστειεύεται ..
δευτερος στη λιστα ο προδοτακος ;)Ριξε και του Μαριου του πουλημενου κανα πουτσο , γιατι εχει παρει αερα η κωλοτρυπιδα του
καλά ο χιος δεν αστειεύεται ..