memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
αμα φυγουν οι νωντοτυποι απο το σαϊτ, θα μεινεις μονο εσυ με τους γυναικειους κλωνους του αλεξ να τα λετεγια σενα θα φυγει και ο νωντας
τους κλωνους θα τους αφησει![]()
αμα φυγουν οι νωντοτυποι απο το σαϊτ, θα μεινεις μονο εσυ με τους γυναικειους κλωνους του αλεξ να τα λετεγια σενα θα φυγει και ο νωντας
τους κλωνους θα τους αφησει![]()
αυτο ηταν βαρυαμα φυγουν οι νωντοτυποι απο το σαϊτ, θα μεινεις μονο εσυ με τους γυναικειους κλωνους του αλεξ να τα λετε![]()
![]()
![]()
![]()
καθε "κοριτσακι¨" μπαινει να πει και κατι![]()
που ησουν ρε μουνη εσυ ?
οπως προαναγγειλαμε με το νωντα, οποιο καινα ειναι το αποτελεσμα τελικα θα φυγει ο βατραχος ;)
ολα στην κινα ειναι γαμωτσιμπουκια θα σου παιρνουν απο την Μαφια βρε νιουφη , εσυ θα εισαι ο ανθρωπος τους .. ;) απλα μετα δεν ξεμπλεκεις με τιποτα ... :S
Shanghai, China
SIngapore
Hong Kong, China
Shenzhen, China
Busan, South Korea
Ningbo-Zhoushan, China
Guangzhou Harbor, China
Qingdao, China
Rotterdam, Netherlands
Hamburg, Germany
Antwerp, Belguim
και πολλα αλλα τυπε
δεν ελειψα πολυ ρε
Εδω πηραν την Πολη οι οχτροι κι εσυ ελλειπεsδεν ελειψα πολυ ρε
ξεροχυνω με μεμοσαναμα φυγουν οι νωντοτυποι απο το σαϊτ, θα μεινεις μονο εσυ με τους γυναικειους κλωνους του αλεξ να τα λετε![]()
ολα στην κινα ειναι γαμω
στο ροτερνταμ εχει καλο μαστερ για λογιστικς . αλλα οι ολλανδοι σε βαζουν στην ακρη (ειδικα αμα δεν ξερεις καλα ολλανδικα) δεν ξερω βεβαια ακριβως τι γινεται αμα κανεις μαστερ εκει και ξερεις μονο αγγλικα αλλα η αντιπωση που πηρα απο εκει ειναι οτι χωρις την γλωσσα τους(και απαιτουν να την μαθεις αρκετα καλα) δεν κανεις και πολλα
Δεν σε ρωτησα ρε μαλακα ποσο ελειψες , αλλα που ησουν ???
υγροχυνω με επιστροφη λαρισαςξεροχυνω με μεμοσαν![]()
τι εγινε;Εδω πηραν την Πολη οι οχτροι κι εσυ ελλειπεs![]()
Γιατι ρε?????????η βιολετα τοσο ψηλα,γιατι ρε παιδια :-
Εγω ειμαι αναμεσα στον αλεξ η στο παπατρολη![]()
θα ελεγα τι ειναι οι εμπιτες αλλα ειναι και ο μπρο μου και δεν λεωΜόνο ΕΜΠίτες δέχομαι να μου πουλάνε πνεύμα, όχι οι φόλα πληροφορικάριοι του οπα.![]()
υγροχυνω με επιστροφη λαρισας![]()
γιατι;Κινδυνευουν οι αρσενικοι![]()
![]()